12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Рівненщині загорівся потяг з пасажирами
На Рівненщині загорівся потяг з пасажирами

На Рівненщині загорівся потяг з пасажирами

На Рівненщині під час руху загорівся електропотяг з пасажирами. Про це повідомило головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Рівненської області.

2 січня 2021 року о 10:40 було отримано екстрений дзвінок на «101» і повідомлено, що під час руху відбулося займання пасажирського електропотяга з пасажирами.

Напрямок руху потяга Миколаїв-Івано-Франківськ-Рахів на залізничній станції міста Радивилів.

На місце події було відправлено бійців 7-ої державної рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Коли прибули рятувальники, то спочатку встановили місце загоряння. Працівниками рятувальної служби було встановлено, що це горить локомотив потяга, неподалік двигуна в районі мотокомпресорного редуктора у самій середині електропотяга.

Щоб загасити та уникнути подальшого розповсюдження вогню до пасажирських вагонів, рятувальники направили сильний потік води у моторний відсік, щоб охолодити його.

Пожежі уникнули

Сам електропоїзд складався з 12 пасажирських вагонів.

Інші новини України й світу читайте в нашому Viber!

У цей час заповненість вагонів складала – 228 пасажирів та 26 осіб персоналу – провідників.

На місці події працювала і поліція, тому під час виникнення пожежі вони допомогли працівникам залізничної станції евакуювати всіх пасажирів.

Жертв під час займання електропотяга вдалося уникнути.

Обставини виникнення займання поки не з'ясовані та встановлюються відповідними органами.

Для усунення пожежі в електропотязі під час руху було залучено одну одиницю пожежної техніки та 7 працівників рятувальної служби ДСНС.

Події, які запам'яталися

Нагадаємо, що тиждень назад на станції Копили під Полтавою відбулося займання окремо-стоячого вагона. Вагон вигорів зовсім, після подолання вогню було знайдено два тіла, які були направлені в найближчу лікарню без будь-яких ознак життя.

Актуальні й гарячі новини на сьогодні в нашому Telegram!

У грудні місяці надійшло повідомлення до Служби порятунку, що під час руху зайнявся автобус у м. Львів. Місцем загоряння став моторний відсік, жертв вдалося уникнути.

20 грудня в Дніпропетровській області під час руху загорівся автобус «Еталон» з пасажирами, до прибуття рятувальників люди були евакуйовані та автобус врятувати не вдалося вигоріло все.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у Львівської області працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) евакуювали 74 людини, що застрягли на крісельному підйомнику.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом