19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як ангел спустився з небес: Заворотнюк огорнули білою тканиною, її не впізнати
Як ангел спустився з небес: Заворотнюк огорнули білою тканиною, її не впізнати

Як ангел спустився з небес: Заворотнюк огорнули білою тканиною, її не впізнати

Анна Заворотнюк поділилася новими фото в образі «білого лебедя» та спогадами про дитинство в своєму мікроблозі

Дочка актриси Анастасії Заворотнюк Анна розповіла, що в дитинстві була справжньою пацанкою – лазила по деревах, стрибала з тарзанки та з парашутом, каталася на роликах і постійно ходила в синцях та саднах.

Зараз, дивлячись на елегантну та жіночну Заворотнюк, важко уявити її іншою.

Анна оприлюднила фото, де позує на підвіконні у білій сукні з пір’ям. Образ доповнюють невагомі прозорі рукавички, а нотку бунтарства вносять білі високі черевики-ботинки з масивною підошвою на шнурівці. Мабуть, саме таким доповненням зірка хотіла нагадати свій підлітковий стиль.

У Анни ідеальний нюдовий макіяж та укладене м’якими хвилями волосся. Прихильники, як завжди, закидали дівчину компліментами, назвавши її надзвичайно стильною та красивою.

Історія з дитинства

Заворотнюк розповіла, що в дитинстві дуже любила кататися на роликах. З нею трапилася одна історія, коли вона ще не дуже вправно їздила.

24-річна блогер пише, що не вміла добре гальмувати та розігналася до великої швидкості, катаючись на Воробйових горах. Не зумівши вчасно загальмувати вона повним ходом протаранила тамтешній ларьок, ледве не перевернувши його.

Дівчина дуже налякала продавця та людей, що були поруч. Злякалася вона і сама. На щастя, ніхто не постраждав.

Анна згадує, як з гордо піднятою головою поїхала далі, вдавши, що нічого не сталося. І таких історій у дівчини багато.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber

Мікроблог Анни Заворотнюк

Старша донька зірки серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасії Заворотнюк Анна довгий час була медійно неактивною. Вона в прямому сенсі ховалася від преси та суспільства. Після того, як родину спіткало лихо – стало відомо про хворобу Анастасії Заворотнюк, до Анни проявляють все більше уваги.

Дівчина активно розвиває свій мікроблог в Інстаграм. Там вона публікує багато фотографій у різних стильних образах та локаціях, часто робить селфі з життя та записує сторі.

Про хворобу матері Анна ніколи не говорить та не відповідає на питання про неї.

Заворотнюк ділиться з підписниками своїми думками стосовно різних питань: здорового способу життя, спорту, жіночності, ваги та ін.

Заворотнюк завжди намагається виглядати сильною та вольовою особистістю, але раніше вона зізналася, що її життя складається з суцільних сліз, нервів та переживань.

Новорічне бажання Анни Заворотнюк було досить простим та очікуваним – щоб мама була здорова та щаслива.

Раніше портал MY.UA писав, що Анна Заворотнюк поділилася з фанатами, за що її найчастіше критикують.

Заворотнюк проводить з підписниками різні ігри та часто відповідає на запитання. Читайте більше про новини шоу-бізнесу на MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом