2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Укрпошта" виходить на новий рівень обслуговування
"Укрпошта" виходить на новий рівень обслуговування

"Укрпошта" виходить на новий рівень обслуговування

Головна пошта країни «Укрпошта» виходить на новий рівень обслуговування своїх клієнтів і запускає функцію поповнення банківської картки на вигідних умовах для своїх користувачів. Про це повідомила пресслужба «Укрпошти» на своєму офіційному сайті.

Вже понад 3000 відділень Укрпошти автоматизовані та обладнані платіжними терміналами, що дає можливість їхнім користувачам, у разі необхідності поповнювати картки будь-якого українського банку.

Нові послуги

Зарахування на картку VISA та Mastercard можливе від 50 до 4999 гривень за одну операцію, звичайно що це невелика сума і може не кожного задовольнити, проте тариф «Укрпошти» на поповнення готівкою є найнижчим від всіх інших фінансових установ.

Комісія складає близько 1,5 відсотка від суми, все залежить від умов банку одержувача коштів.

Актуальні новини суспільства в нашому Viber та Telegram

Поповнити готівкою свою картку чи картку будь-якого користувача можна, як безконтактною технікою, так і магнітною та чипованою.

Під час поповнення вам потрібно буде звернутися до оператора поштового відділення, мати при собі необхідну суму грошей, яку бажаєте перевести, назвати її та зазначити номер картки на яку потрібно здійснити переказ. Якщо ви бажаєте поповнити власну картку, але не маєте її при собі, ви також можете назвати лише 16 цифр - номер картки та здійснити поповнення.

Удосконалення компанії

Нагадаємо, що останні декілька років компанія «Укрпошта» продовжує удосконалювати фінансові сервіси та вводить нові послуги для своїх користувачів.

А саме цікаве те, що для втілення всіх своїх інновацій компанія, яку хотіли знищити почала розвиватися лише завдяки своїм силам та залученням до свого розвитку іноземних партнерів, які втілюють заплановані зміни «Укрпошти» в реальність і від держави нічого не потрібно, окрім підтримки та розуміння.

Також варто зазначити, що окрім поповнення банківських карток, клієнти можуть зняти гроші без комісії.

Національний поштовий оператор є конкурентоспроможним оператором, який має 5000 власних POS-терміналів для прийому банківських карток у найбільш завантажених поштових відділеннях в обласних центрах та населених пунктах, де кількість населення більше ніж 2000 жителів. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що земельна реформа з 1 липня 2021 року не просто існуватиме на папері, а вона переходить в складнішу фазу свого подальшого розвитку.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом