«Епіцентр» працює: знову знайшли спосіб обійти карантин
«Епіцентр» працює: знову знайшли спосіб обійти карантин

«Епіцентр» працює: знову знайшли спосіб обійти карантин

Як відомо, під час весняного карантину в 2020-му році мережа гіпермаркетів "Епіцентр" була у всіх "на вухах" через свою роботу всупереч введеним обмеженням.

Сьогодні ж, 8-го січня 2021-го року в Україні стартував новий локдаун.

Як "Епіцентр" працює в перший день локдауна

Ймовірно, зрозумівши свою помилку, керівництво мережі "Епіцентр" під час карантину "вихідного дня", який діяв в листопаді, змінило формат роботи гіпермаркетів - тоді в приміщення магазину забороняли входити відвідувачам, залишивши тільки можливість отримувати інтернет-замовлення тим, хто раніше їх зробив. Таким чином, люди могли тільки приходити для отримання товару, попередньо оглянувши його, але їм не дозволялося входити всередину магазину, де розташовані стелажі з товарами.

З сьогоднішнього ж дня, 8-го січня, в зв'язку з початком періоду повного локдауна, гіпермаркети "Епіцентру" не припинять свою роботу, але в них передбачений ряд обмежень.

Так, наприклад, в магазинах мережі заборонено продаж одягу, взуття, меблів, текстилю, техніки, ювелірних виробів, парфумерії, будівельних матеріалів.

Проте, "Епіцентр" не позбавив українців можливості придбання продуктів харчування, лікарських засобів, виробів медичного призначення, засобів зв'язку, засобів гігієни, ветеринарних препаратів, кормів для тварин, насіння, засобів захисту рослин, друкованої преси та побутової хімії. Про це відвідувачі попереджені табличкою, розміщеною при вході в гіпермаркет.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Viber, де є найгарячіші новини!

Читайте нас в Telegram!

Скільки триватиме січневий локдаун

З сьогоднішнього дня, 8-го січня і до 24-го січня 2021-го року в Україні буде діяти режим посилених карантинних обмежень - локдаун. Таким чином, він триватиме 17 днів.

Зокрема, заборони і обмеження стосуються торговельної сфери та роботи закладів харчування, а також тих місць, де проводять масові та розважальні заходи.

На сайті MY.UA регулярно оновлюється стрічка новин, тут ви знайдете і інші новини суспільства.

Так, раніше ми повідомляли, що в Україні обмежено продаж товарів у супермаркетах, хоча міністр охорони здоров'я раніше спростував цю інформацію.

Читайте всі актуальні новини в Twitter!

Слідкуйте за нами в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом