У Білій Церкві чоловік влаштував стрілянину біля магазину
У Білій Церкві чоловік влаштував стрілянину біля магазину

У Білій Церкві чоловік влаштував стрілянину біля магазину

У місті Біла Церква патрульні у суботу, 9 січня, затримали чоловіка, який розпочав стрілянину біля магазину. На місці події ніхто не постраждав.

"Вчора близько 23:00 екіпаж патрульних поліцейських отримав повідомлення про стрілянину біля магазину на вулиці Перша Піщана, що у місті Біла Церква. Заявник розповів, що невідомий чоловік здійснив декілька пострілів з предмета, схожого на зброю", — йдеться у повідомленні пресслужби патрульної поліції Київської області.

Зазначається, що інспектори виявили особу, яка сиділа біля дверей магазину та заряджала магазин пістолету набоями. Чоловіка одразу затримали. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець. Для встановлення всіх обставин цієї події патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Тим часом, у Кременчуці в Полтавській області поряд зі школою чоловік погрожував перехожим пістолетом. З ним також був ніж. Зловмисника затримала поліція, відкрито кримінальне провадження. 

Відео Обшук зі стріляниною: в передмісті Одеси чоловік відкрив вогонь з пістолета у поліцейських

Стрілянина у передмісті Одеси. Зранку поліція прийшла з обшуком до 23-річного місцевого жителя, а той відкрив вогонь з травматичного пістолета. Ні в кого не влучив, але переполохав весь квартал. Копи почали перемовини з чоловіком, на місце викликали бійців "Корда". За кілька хвилин ті штурмом узяли будинок і стрільця затримали. Чому до чоловіка приходили з обшуком - в поліції поки не коментують.  

Обшук зі стріляниною: в передмісті Одеси чоловік відкрив вогонь з пістолета у поліцейських
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Источник материала
loader
loader