Після досягнення історичного максимуму вартість Bitcoin різко обвалилася
Після досягнення історичного максимуму вартість Bitcoin різко обвалилася

Після досягнення історичного максимуму вартість Bitcoin різко обвалилася

У понеділок, 11 січня, Bitcoin впав на 20% до 33 447 доларів, найнижчого рівня з 6 січня. Найпопулярніша у світі криптовалюта втратила близько 8,5 тисяч доларів вартості. Пізніше Bitcoin виріс до 35 192 доларів, що приблизно на 16% нижче рекордного піку в 42 000 доларів

Криптовалюта обвалилися в понеділок, оскільки зростання прибутковості облігацій США в цілому підняв долар і завдав шкоди іншим активам, які не приносять доходу, інформує Reuters.

Пізніше Bitcoin виріс до 35 192 доларів, що приблизно на 16% нижче рекордного піку в 42 000 доларів, який досягла минулого тижня найпопулярніша у світі криптовалюта.

Нагадаємо, що у п'ятниці, 8 січня, криптовалюта Bitcoinперевищила позначку в 41 тисячу доларів. Зростання ціни криптовалюти становила понад 9%. 

Стрімко зростати валюта стала в середині грудня місяця 2020 року і почала стрімко набирати й бити свої попередні рекорди

Відео Упродовж доби біткоїн встановив одразу кілька рекордів

Віртуальна валюта упродовж доби встановила одразу кілька рекордів. Вартість біткоїна вперше перетнула позначку у 22 тисячі доларів. Лише за цю ніч ціна криптовалювати зросла майже на 2 тисячі. Через кризу, яку спричина пандемія коронавірусу, попит на біткоїни серед інвесторів зростає - і цьогоріч на нього звернули увагу великі фінансові гравці. Замість традиційно вкладатися у цінні папери та метали, вони свої гроші вкладають в операції із біткоїном.    

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Источник материала
Поделиться сюжетом