Морози посиляться, деякі області завалить снігом: прогноз погоди в Україні на середу, 13 січня
Морози посиляться, деякі області завалить снігом: прогноз погоди в Україні на середу, 13 січня

Морози посиляться, деякі області завалить снігом: прогноз погоди в Україні на середу, 13 січня

У середу, 13 січня, в Україні очікується хмарна, холодна та багата на опади погода. У багатьох областях оголошено попередження про небезпечні метеорологічні явища.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, синоптики прогнозують у східних, південних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській областях помірний, місцями значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, у Приазов'ї мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, на решті території невеликий сніг. Вітер переважно північно-східний (на заході країни - північно-західний), 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У Києві у середу буде хмарно. Без опадів, лише ввечері невеликий сніг. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 2-4° морозу.

‼️Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Україні ‼️ 13 січня у східних, Сумській, Полтавській,...

Опубліковано Український гідрометцентр Вівторок, 12 січня 2021 р.

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли, якою погода буде на Старий Новий рік та цього тижня - 11-17 січня 2021 року.

Відео Синоптики прогнозують значне похолодання на Старий новий рік та Водохреща

Мокрий сніг і мороз аж до мінус 20. Синоптики прогнозують значне похолодання на Старий новий рік та Водохреща. Антициклон із північної Атлантики принесе в Україну відчутні морози. Температура почне знижуватися вже сьогодні і падатиме впродовж тижня. Пік низьких температур очікують із 15 по 18 січня - з нічними морозами до мінус 20. А от рясного снігу синоптики не обіцяють. Незначні опади очікуються сьогодні вночі - сніг із дощем побачать жителі Сходу та Півдня. І вже починаючи з 20 січня, повітря знову нагріється до плюсових позначок.

ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ірина Загородня
Источник материала
Поделиться сюжетом