Бойовики 11 разів порушили перемир'я: один військовослужбовець отримав поранення
Бойовики 11 разів порушили перемир'я: один військовослужбовець отримав поранення

Бойовики 11 разів порушили перемир'я: один військовослужбовець отримав поранення

Протягом минулої доби, 12 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано одинадцять порушень режиму припинення вогню: один військовий отримав поранення.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 13 січня.

Збройні формування Російської Федерації з мінометів  82-го калібру та стрілецької зброї вели вогонь неподалік Пісків та Водяного, що біля Донецька. Поблизу Пісків противник також відкривав вогонь і з гранатометів різних систем.

У передмісті Авдіївки бойовики відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки окупанти застосували станкові протитанкові гранатомети, а неподалік Верхньоторецька - великокаліберні кулемети.

Поруч із населеним пунктом Водяне на Приазов’ї та Павлополя противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів. Неподалік Водяного застосував автоматичні станкові гранатомети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Золотого-4 противник вів вогонь з автоматичного станкового та ручного протитанкового гранатометів і стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення. Бійця шпиталізували. Стан його здоров’я воїна задовільний.

"На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські воїни декілька разів відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - йдетьться у зведенні. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Як повідомлялося, у Донецькій області, в районі селища Піски внаслідок обстрілу бойовиків загинува військовослужбовець ЗСУ. Це перша втрата у 2021 році. Загинув напередодні від кулі снайпера
старший солдат Олег Андрієнко. 

Відео Загиблий на передовій: на фронті сталася перша втрата у 2021 році

Перша втрата на фронті у 2021 році. Стало відомо ім’я бійця, який загинув напередодні від кулі снайпера – старший солдат Олег Авдієнко. Він досконально знав зброю, воював разом із братом і довго чекав на первістка. Сьогодні на позиціях, де загинув боєць знову стріляли. Що згадують побратими загиблого – дивіться далі.  

Загиблий на передовій: на фронті сталася перша втрата у 2021 році
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader