51-річна Дженніфер Лопес повністю оголилася у новому кліпі
51-річна Дженніфер Лопес повністю оголилася у новому кліпі

51-річна Дженніфер Лопес повністю оголилася у новому кліпі

Американська поп-зірка Дженніфер Лопес довго інтригувала фанів прийдешньою роботою на трек In The Morning своїми світлинами у стилі "ню".

Аж от, нарешті, Джей Ло офіційно представила довгоочікувану відеороботу. Прем'єра мальовничого кліпу відбулася на американській платформі Triller. У свіжому відео 51-річна Лопес захопила фанів фігурою. Зірка повністю оголилася перед камерою і продемонструвала спокусливі та прокачані форми.

В оголеному вигляді у кліпі співачка постає з крилами за спиною як ангел, якого послали на землю.

Кліп сповнений символізму про невзаємні стосунки та усвідомлення того, що ти не можеш змінити нікого іншого ... ти можеш змінити лише себе! Виростіть власні крила і відійдіть від когось або чогось, що по-справжньому не цінує все те, що ви можете запропонувати
прокоментувала вихід кліпу Джей Ло

У відео шанувальники Лопес побачать її також у низці гарних образів. Так, виконавиця в образі білявки з каре з'являється у кліпі в білосніжній обтислій сукні від Marco Marco, а також багатошаровій сукні з пір'ям та блискучій масці на обличчі.

Окрім ангела, у відео артистка приміряла й образ звабливої русалки у сріблястому топі.

Jennifer Lopez | In The Morning Video | Now on Triller

And I loved you even more than I loved me ...‍♂️ I am soooo excited for you to see the official video for #InTheMorning ☀️☀️ It’s full of symbolism about a dark one-sided relationship and the realization that you can’t change anyone else ... you can only change yourself!!! Grow your own wings and walk away from anyone or anything that doesn’t truly value all you have to offer. #loveyourselffirst #saveyourself #keepevolving #keepgrowing #neversettleforlessthanyoudeserve #tattoo on Triller exclusively next 48 hours https://v.triller.co/PJaG2Q

Опубликовано Jennifer Lopez Среда, 13 января 2021 г.

Нагадаємо, що днями Дженніфер Лопес у ультрасексуальному монокіні позувала на дошці. Зірка продемонструвала розкішну фігуру.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом