Протягом доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики шість разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 13 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушеньрежиму припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 14 січня.

Всі факти порушення перемир'я були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" була тиша.

Поруч із Водяним на Приазов’ї російсько-окупаційні війська тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В передмісті Авдіївки та неподалік Гнутового окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів. Біля Мар’їнки бойовики здійснили кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає", - йдеться у зведенні штабу. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками. 

Від початку поточної доби, 14 січня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Мар’їнки, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Як повідомлялося, у Донецькій області, в районі селища Піски внаслідок обстрілу бойовиків загинува військовослужбовець ЗСУ. Це перша втрата у 2021 році. Загинув напередодні від кулі снайпера
старший солдат Олег Андрієнко. 

Відео Загиблий на передовій: на фронті сталася перша втрата у 2021 році

Перша втрата на фронті у 2021 році. Стало відомо ім’я бійця, який загинув напередодні від кулі снайпера – старший солдат Олег Авдієнко. Він досконально знав зброю, воював разом із братом і довго чекав на первістка. Сьогодні на позиціях, де загинув боєць знову стріляли. Що згадують побратими загиблого – дивіться далі.  

Загиблий на передовій: на фронті сталася перша втрата у 2021 році
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader