Творці серіалу "Секс і місто" розповіли, ким замінять Саманту у стрічці
Творці серіалу "Секс і місто" розповіли, ким замінять Саманту у стрічці

Творці серіалу "Секс і місто" розповіли, ким замінять Саманту у стрічці

Віддані прихильники серіалу "Секс і місто" з нетерпінням чекають на перезапуск легендарної картини.

Наразі відомо, що у багатосерійному фільмі відмовилася грати Кім Кеттролл – акторка, яка втілила на екрані серцеїдку Саманту. Та, творці стрічки не розгубилися і вигадали, ким замінити Кеттролл.

Як пише DailyMail, серіал поповниться двома новими персонажами. Продюсери картини зазначили, що у перших частинах "Сексу" особливої уваги расовому питанню приділено не було. Тож тепер вони, враховуючи сучасні тенденції, обіцяють зробити картину "такою ж різноманітною і барвистою, як сам Нью-Йорк".

Getty Images
Смішно, що життя в такому "плавильному казані", як Нью-Йорк, зображувалася виключно очима білих жінок. Саманта не повернеться, але ми представляємо двох нових персонажів, сильних і сміливих кольорових жінок, які допоможуть уявити серіал новому поколінню глядачів і більш точно відобразити світ, в якому ми живемо. Настав час показати в шоу обличчя і життя справжніх жінок Нью-Йорка в 2021 році
розповіло джерело

Подейкують, що серіал поповниться двома персонажами – "сильна, впливова афроамериканка" і ще одна жінка азіатського походження.

Відео "Секс і місто" без Саманти: чому актриса Кім Кетролл відмовилася брати участь в продовженні серіалу

Культовий серіал "Секс і місто" отримає продовження. Але легендарна четвірка подруг збереться не вся. Акторка Кім Кетролл, яка грала роль Саманти, відмовилась брати участь у проекті. Таблоїди подейкують, що через давній конфлікт з партнеркою по зйомках Сарою Джесікою Паркер. Детальніше – дивіться далі.  

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Зазначимо, що продовження серіалу отримало назву And Just Like That ("А потім") і буде присвячено стосункам трьох героїнь Керрі,  Шарлотти і Міранди. А от героїні Кім Кетролл — Саманти, шанувальники не побачать у продовженні.

Зірка ще кілька років тому заявляла, що не збирається повертатися до роботи над франшизою через конфлікт із Сарою Джесікою Паркер. Знімання заплановані на літо цього року.

Автор:
Лянка Богова
Источник материала
Поделиться сюжетом