У Рівному поліцейський врятував чоловіка з обмороження і ніс його кілометр до швидкої
У Рівному поліцейський врятував чоловіка з обмороження і ніс його кілометр до швидкої

У Рівному поліцейський врятував чоловіка з обмороження і ніс його кілометр до швидкої

У Рівному зараз мінус 14, а ранком  було майже 20 морозу, за кілька днів холодів вже є потерпілі. Лише за вихідні двоє людей з обмороженнями, йдеться в ТСН.12.00.

У Місті Костопіль перехожі викликали швидку до 80-річного чоловіка, якийлежав у снігу. З переохолодженням його ушпиталили до лікарні. 

Ще один випадок був у Рівному. Про змерзлу людину, яка сидить біля очисної споруди і не рухається, копам повідомив перехожий. Сказав, сам підняти його не може, тож викликав копів та швидку. Коли прибули патрульні, потерпілий від морозу не міг рухати ані ногами, ані руками. Відтак один із поліцейських взявся виносити його на плечах і ніс близько кілометра, потому з колегами до швидкої його доправили ношами.  Попередньо у чоловіка обмороження обличчя, рук та ніг.

Відео Як у містах України переживають суворі морози – прямі включення

Україна замерзає. Третій день у країні тримаються суворі морози, подекуди до мінус 26 градусів. Лікарі рятують потерпілих із обмороженням, а волонтери допомагають пережити холоди безхатченкам. Як витримують такі забуті в Україні низькі температури різні регіони країни – дивіться у прямих включеннях.  

ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Аби попередити такі випадки, у Рівному надзвичайники облаштували пункти обігріву. Зокрема є і мобільний - бус виїздить ввечері, чергує біля зупинок, коли люди йдуть на роботу чи повертаються. Якщо хтось змерзне, може зайти там погрітися та випити гарячого чаю.

Та найміцніший мороз синоптики прогнозують сьогодні вночі - мінус 23 щонайменше. Тож, якщо немає нагальної потреби кудись йти, рятувальники радять залишатись вдома.

Автор:
Надія Роман
Источник материала
Поделиться сюжетом