Перекрили дороги: на Буковині протестують проти підвищення цін на комунальні послуги
Перекрили дороги: на Буковині протестують проти підвищення цін на комунальні послуги

Перекрили дороги: на Буковині протестують проти підвищення цін на комунальні послуги

На Буковині в Чернівецькій області перекрили рух транспорту в напрямку до Івано-Франківської області. Там протестують проти підвищення тарифів на комунальні послуги.

Про це повідомили в ГУНП Чернівецької області.

Наразі поліцейські зафіксували перекриття руху транспорту в селах Мамаївці, Дубівці, Берегомет, Неполоківці, Оршівці та в місті Кіцмань. 

"Безперервно рухаючись по пішохідних переходах, громадяни висловлюють невдоволення тарифами на комунальні послуги. Прохання до водіїв враховувати ситуацію на вказаних автошляхах під час планування своїх поїздок", - написали в ГУНП.

акція на буковині

На місцях проведення акцій працюють правоохоронці. Вони стежать за порядком і охороняють безпеку дорожнього руху. Поліцейські спілкуються з організаторами та учасниками акції, наголошують на неприпустимості будь якого порушення публічної безпеки.

Для уникнення заторів здійснюється відвід автотранспорту від місць проведення протестних зібрань.

акція на буковині

Нагадаємо, від 1 січня в Україні подорожчав газ. Це спричинило невдоволення серед населення: у низці міст вийшли на тарифні протести з перекриттям доріг. 18 січня Кабмін знизив ціну на газ для населення.

Відео Ціна газу: середня платіжка для українців зменшиться в середньому на 500 гривень

Газ таки подешевшає. На позачерговому засіданні уряд обмежив максимальну ціну для населення на рівні 6 гривень 99 копійок за кубометр. Вона діятиме до кінця опалювального сезону або завершення карантину. Середня платіжка у тих, хто користується газовим опаленням зменшиться в середньому на 500 гривень.  

Ціна газу: середня платіжка для українців зменшиться в середньому на 500 гривень
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader