Зірка "Друзів" Ліза Кудров поділилася подробицями спецвипуску серіалу
Зірка "Друзів" Ліза Кудров поділилася подробицями спецвипуску серіалу

Зірка "Друзів" Ліза Кудров поділилася подробицями спецвипуску серіалу

Відома американська акторка, Фібі з серіалу "Друзів" — Ліза Кудров, поділилася новими подробицями спецвипуску серіалу, знімання якого планується розпочати цього року.

Раніше повідомлялося, що через пандемію знімання, які мали розпочатися у березні, творці вирішили відкласти як мінімум до травня.

Однак, у нещодавньому інтерв'ю 57-річна зірка розповіла, що все ж таки ймовірно вони зберуться на знімальному майданчику раніше.

Ми будемо знімати цієї весни, а саме ранньою весною. І я, до речі, вже дещо зняла для серіалу, так що ми з імовірністю в сто відсотків будемо скоро стартувати
заінтригувала зірка

Також Кудров зазначила, який вигляд матиме продовження легендарного серіалу. За її словами у спецпроєкті глядачі так і не дізнаються про майбутнє головних героїв, але знімання відбуватимуться в тих самих декораціях, пише видання Deadline.

Це не сценарій чергового епізоду. Ми не граємо наших персонажів, а просто збираємося разом, як друзі. Спецвипуск не стане перезавантаженням проекту
пояснила акторка

Нагадаємо, знімання нового епізоду серіалу відбудуться у студії Warner Bros, де знімали оригінальне шоу. Утім, за словами продюсерів, цей випуск не буде продовженням серіалу, а актори постануть у ньому в ролі самих себе. Це виконавці улюблених персонажів — Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі та Девід Швіммер. 

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
Поделиться сюжетом