"1+1" покаже продовження турецької мелодрами "Вітер кохання"
"1+1" покаже продовження турецької мелодрами "Вітер кохання"

"1+1" покаже продовження турецької мелодрами "Вітер кохання"

Вже скоро в ефірі "1+1" глядачі зможуть побачити довгоочікуване продовження турецького серіалу "Вітер кохання" з акторами Ебру Шахин та Акіном Акінозу у головних ролях про спрагу помсти, яка переросла в справжнє кохання.

Знімання третьої частини картини були заморожені у березні минулого року через пандемію коронавірусу. У серпні знімальний процес відновили, серіал знімали в стародавньому турецькому місті Мідьят, що в провінції Мардін.

пресслужба каналу "1+1"

Сюжет багатосерійної драми побудований  навколо давньої ворожнечі сімей Асланблей та Шадоглу. Жага помсти в результаті перетворилась на справжнє кохання між Міраном Асланбеєм та Реян Шадоглу – головними героями драми. Утім, молоді люди зрозуміли, що покохали одне одного назавжди, але порушити правила та піти проти волі родини – це справжній виклик.

пресслужба каналу "1+1"

У нових серіях "Вітру кохання" на глядачів чекають приголомшливі перипетії та нові герої. У продовженні серіалу стане відомо, що станеться між двома ворогуючими родинами після того, як виникло заборонене кохання, чи вдасться возз’єднатися закоханим, адже  на них чекає чимало випробувань.

У нас є що розповісти глядачам у довгоочікуваних серіях. Історії Азізе і Насуха, Дільшах і Хазара. Мірана та Реян спіткають неочікувані повороти долі, а лиходії заплатять за те, що зробили. Сюжетна лінія здивує навіть найвибагливіших телеглядачів
прокоментував продюсер серіалу Бану Акденіз

Варто зазначити, серіали турецького виробництва залишаються особливо популярними серед аудиторії "1+1", приваблюючи глядачів сюжетом, який завжди розгортається навколо боротьби за справедливість, щастя та кохання.

Чим здивує турецька драма "Вітер Кохання", глядачі "1+1" зможуть дізнатися вже зовсім скоро.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом