19 січня: іменини, походження, значення і характер імен
19 січня: іменини, походження, значення і характер імен

19 січня: іменини, походження, значення і характер імен

Народжені 19 січня — новатори-мрійники, проте досить практичні, щоб розуміти: для перетворення мрії на реальність потрібно щось більше, ніж добрі наміри. Уважні і рішучі, вони чудово вміють планувати і готові багато працювати, щоб втілити в життя свої ідеї. Хоча шлях наверх не завжди виявляється гладким, їхня завзятість і небажання відступати гарантує успіх.

Домініка

У перекладі з латинського: Божий день, що належить Богу (або той, хто народився в неділю).

Домініка — яскрава і динамічна особистість, яка, тим не менш, досить замкнута і самотня. Вона хоче отримати краще від життя, тому їй доводиться бути дисциплінованою, працьовитою. Часто у неї рівень інтелекту вище середнього, у цієї дівчини блискучий математичний розум, за допомогою якого Домініка могла б досягти запаморочливих висот. Вона може домогтися багато чого в своєму житті.

З такими чеснотами, як у неї, ви будете дуже здивовані, виявивши, що Домініка також наділена впертістю і цілеспрямованістю, які часом можуть стати надто фанатичними. Вона не позбавлена гордості і марнославства.

У дитинстві Домініка, як правило, дуже прив’язана до своєї сім’ї і дому. Прагне зробити все правильно, вона сумлінно виконує всі покладені на неї обов’язки. Вона не втручається, не прагне висловлювати свою думку, вона переконана, що її допомога необхідна сім’ї. Домініка дуже надійна, проте, навіть незважаючи на її юний вік, вже можна сказати, що вона розумна не за  роками. Дійсно, це особлива людина, але краще сприймати все так, як є. Оскільки підвищена увага до дівчинки може відбитися на тому, що в подальшому з неї може вирости досить претензійна молода жінка.

Домініка — прихильниця краси і симетрії, вона прагне миру і гармонії, не байдужа до мистецтва і естетики. Вона добра, уважна, любить, щоб нею захоплювалися, тому досить ласа на лестощі. Вона цінує справжню дружбу, її приваблює все романтичне. В особистих стосунках, як в дружбі, так і в коханні, Домініка настільки ж вимоглива до інших, як і до себе самої. Своєю чергою, власниця цього імені буде неймовірно лояльна, надійна. І, хоча вона не може бути ні занадто демонстративною в її вираженні любові, ні особливо балакучою, її глибока відданість тим, кого вона любить, буде відчуватися ними, так чи так. Вона буде чудовою дружиною і мамою.

Для просування службовими сходами Домініка готова до тривалих програм навчання. Вона не позбавлена марнославства, тому політична кар’єра також може зацікавити її. Домініка може знайти себе у сферах, пов’язаних із медициною, наукою (математика, економіка, хімія, фізика, харчова промисловість, археологія, екологія).

Владислав

Владислав — слов'янське ім'я, що означає "володіє", "владика". Власник імені дуже любить баланс і гармонію. Це досить натхненний і емоційний чоловік, але тільки в тій сфері, яка йому близька за духом. Владислав прагне створити навколо себе сприятливу атмосферу, вміє відстоювати свої особисті інтереси. Має інтуїцію, яка дозволяє осягати йому сутність того, що відбувається і правильно інтерпретувати факти. Власникові цього імені не властивий альтруїзм, але Владислав не позбавлений доброти і має чудові людські якості і велику глибину почуттів. У дитинстві це спокійний, ніжний і навіть сором'язливий хлопчик, любить свою сім'ю. Влад цінує комфорт, а також м'яку і теплу атмосферу в домі. З ним також легко і просто розмовляти, можна сказати, що у нього є вміння вгадувати, що наступне скаже співрозмовник.

Чоловік на ім'я Владислав вміє співпрацювати, слухати поради, має чітке уявлення про те, куди і як йому рухатися. Матеріальний складник його життя має практично найважливіший сенс, оскільки на цьому базуються його можливості і комфорт. З цієї причини Владислав спочатку прагне заробити і тільки потім, досягнувши певного успіху, почне думати про сім'ю та дітей.

Владислава залучає все оригінальне, навіть авангардне. У професійному плані він найбільше зацікавлений в технічних сферах (аудіовізуальні, комп'ютерні науки, електроніка, робототехніка, нанотехнології). Любов до подорожей допоможе йому зробити кар'єру в сфері туризму і транспорту.

Автор:
Ірина Денисова
Источник материала
Поделиться сюжетом