Без козирків
Без козирків

Без козирків

Без козирків


Популярний серіал ВВС завершиться шостим сезоном
Хітовий серіал британського каналу ВВС «Гострі козирки» завершиться разом з фінальною серією шостого сезону, але його творець і сценарист Стівен Найт запевнив шанувальників, що історія «триватиме в іншій формі».
Нагадаємо, що серіал розповідав історію сходження до влади Томмі Шелбі (Кілліан Мерфі, на фото) і його сім'ї в Бірмінгемі відразу після Першої світової війни. Канал ВВС підтвердив інформацію про те, що серіал завершиться шостим сезоном в понеділок, 18 січня, одночасно з заявою про те, що виробництво серіалу відновилося з дотриманням всіх обмежень, пов'язаних з пандемією коронавіруса.
Заява про закінчення серіалу стало певним сюрпризом, адже ще в 2019 році Стівен Найт запевняв, що серіал триватиме мінімум 7 сезонів. Прем'єра 6-го сезону «Гострих козирків» повинна відбутися або наприкінці 2021 року або на самому початку 2022.
Що ж стосується слів Найта про продовження історії сім'ї Шелбі в іншій формі, то експерти трактують їх як натяк на те, що авторська команда серіалу розглядає можливість створення фільму або серіалу - спін-оффу.

Алексей Першко 19 січня 2021
Читайте Кіно-Театр в Google News
Источник материала
Поделиться сюжетом