20 січня: іменини, походження, значення і характер імен
20 січня: іменини, походження, значення і характер імен

20 січня: іменини, походження, значення і характер імен

Народжені 20 січня -— сильні, активні особистості, які впевнено йдуть за своїми імпульсами. Здатність приймати неординарні рішення і втілювати їх у дійсність — ось найбільш характерна риса людей, народжених цього дня. Їх внутрішній стан нестабільний, хоча вони відрізняються високою організованістю на роботі. Вони природні і невимушені.

Алан

Алан — це варіант імені Ален (Аллан, Аллен, Алон, Аланд), поширеного в Західній Європі. Це ім’я кельтського походження, в перекладі означає "скеля", іноді перекладають як "маленька скеля" і "красивий".

Ім’я Алан має дивовижний магнетизм і привабливість, створюючи ілюзію дотику зі світом чарівників і казкових героїв. За своєю енергетикою воно наділене значною активністю, легкістю і емоційністю. Зазвичай це проявляється в тому, що з самого дитинства Алан росте дуже рухливою дитиною, проте його життєрадісність і веселість завжди є сусідами з неабиякою уразливістю і запальністю. Він дуже самолюбний, і, на жаль, це ім’я абсолютно не передбачає здатність тримати себе в руках. Саме тому, швидше за все, у Алана в житті буде безліч всіляких непорозумінь і конфліктів.

Мрійливість і цікавість Алана можуть знайти вихід в любові до літератури і добре розвиненій уяві. Він романтик, що часто і визначає його вибір життєвого шляху. Водночас честолюбні думки зазвичай мають значну перевагу над чисто матеріальними турботами; однак, якщо Алан бажає дійсно домогтися значних успіхів, йому слід менше займатися самозамилуванням і розвинути в собі здатність до довгої концентрації зусиль. Вся справа в тому, що інтереси Алана хоч і є прекрасним двигуном і змушують його виявляти незвичайну наполегливість, водночас не відрізняються великою стійкістю. Часто один інтерес змінюється іншим, і нерідко Алан кидає щойно розпочату справу, спокусившись новими планами.

Це стосується і особистого життя. Товариський і веселий Алан зазвичай має велику кількість друзів і однодумців, але його гарячність часто стає причиною чвар; і якщо сам Алан легко забуває образи, то чекати того ж від людей, на жаль, не доводиться. Іншими словами, для більш сприятливого життя йому не завадить навчитися деякого спокою і врівноваженості.

Інна

Ім’я Інна в перекладі з латинської мови означає "бурхливий потік".

Жінці з ім’ям Інна властиві такі якості, як легкість, простота, надійність, вона ніби випромінює світло. Вона скоріше сангвінік, але не вміє бути наполегливою, а навпаки, завжди весела і трохи легковажна.

Інна вміє пристосовуватися до мінливих обставин. Вона не схильна тримати образи, і це, як правило, допомагає їй уникнути зайвих труднощів і проблем. Інна часто буває принциповою і навіть упертою, вона завжди прагне бути пунктуальною і обов’язково зробить те, що обіцяє. Вона ніколи не проводить час даремно, оскільки не бажає пропустити нічого важливого і цікавого у своєму житті.

Інна за складом розуму аналітик, тому прагне вибрати таку професію, яка б була їй до душі. Якщо Інна зрозуміла, що має здібності, вона буде розвивати їх, і вони стануть сенсом її життя. В такому разі вона може навіть відмовитися від можливості створити сім’ю або мати гроші і комфорт.  Чоловікові доведеться взяти на себе всі домашні турботи, а також постійно показувати Інні, як він захоплюється нею. Вона може стати прекрасним працівником медицини, журналісткою, інженеркою, зайняти своє місце в сфері торгівлі або стати успішною фоторепортеркою. 

Інна завжди дуже приваблива. З ніжністю і ласкою ставиться до чоловіків. Пріоритет віддає чоловікам, які мають хороший життєвий досвід. Вона дуже ревнива, а в любовних взаєминах воліє займати домінувальну позицію. Одружившись, живе сімейним життям недовго, а після розлучення більше ніколи не стане чиєюсь дружиною. Щасливою Інна може стати тільки поруч з чесним і відвертим чоловіком. У сім’ї вона прагне бути відданою чоловікові і турботливою стосовно дітей. Однак, коли діти виростають, Інна часом не знаходить з ними спільної мови. Ніколи не стане жити в одному будинку зі свекрухою.

Автор:
Ірина Денисова
Источник материала
Поделиться сюжетом