Бен Аффлек після розставання з Аною де Армас занепокоїв своїм зовнішнім виглядом
Бен Аффлек після розставання з Аною де Армас занепокоїв своїм зовнішнім виглядом

Бен Аффлек після розставання з Аною де Армас занепокоїв своїм зовнішнім виглядом

Відомий голлівудський актор Бен Аффлек, який днями розійшовся зі своєю дівчиною Аною де Армас, доволі важко переживає цей розрив.

Про це свідчать знімки, які були опубліковані у виданні Daily Mail. Папараці заскочили 48-річну зірку біля його будинку в Пасифік-Палисейдс. На знімках Бен мав дуже засмучений та помітно схудлий вигляд.

Те, що Аффлеку дійсно важко, підтвердив і інсайдер видання. 

Він дуже засмучений через те, що вони з Анною розійшлися. Бен хотів, щоб у них все вийшло. У Ани величезна енергія. Бен завжди був дуже щасливий, коли вона була поруч. Їй подобається бути здоровою, і вона надихала Бена залишатися здоровим
зауважив співрозмовник

Інсайдер також зауважив, що причиною розставання пари стала відстань між ними, а також різні погляди на життя.

Ана - молода, по натурі вона авантюристка. У вільний від роботи час вона хоче подорожувати, а Бен змушений залишатися в Лос-Анджелесі через дітей,
йдеться у повідомленні

Також у виданні йдеться про те, що де Армас проявила зневагу, оголосивши коханому, що йде від нього по телефону.

Нагадаємо, що про роман 32-річної Ани де Армас та 48-річного Бена Аффлека стало відомо у березні минулого року. Пара познайомилися  під час роботи над еротичним трилером "Глибока вода", в якому вони зіграли головні ролі.

Їхній союз та наміри по відношенню одне до одного були доволі переконливими. Аффлек навіть познайомив Ану зі своїми дітьми від шлюбу з Дженніфер Гарнер.

Автор:
Наталія Ключка
Источник материала
Поделиться сюжетом