Блакитні кольори та кристали. Який наряд обрала для інавгурації дружина Байдена
Блакитні кольори та кристали. Який наряд обрала для інавгурації дружина Байдена

Блакитні кольори та кристали. Який наряд обрала для інавгурації дружина Байдена

Фото: REUTERS / Tom Brenner

До церемонії у Вашингтоні прикута увага всього світу

Інавгурацію 46-го президента США Джо Байдена відкрив молебень у соборі Святого Апостола Матвія у Вашингтоні. Джилл Байден супроводжувала чоловіка. 

Церемонія інавгурації Джо Байдена почалася з урочистої меси в соборі Святого Апостола Матвія у Вашингтоні. На ній були присутні новий президент США з дружиною Джилл Байден, а також новий віце-президент США Камала Харріс із чоловіком.

Крім того, що до церемонії у Вашингтоні прикута увага всього світу з політичної точки зору, за церемонією уважно стежать фешн-експерти та фешн-редактори зі всього світу, адже кожна деталь має значення.

Як уже показала меморіальна служба, яка пройшла напередодні, 19 січня, у Вашингтоні та Джилл Байден, і Камала Харріс обирають невипадкове вбрання для всіх офіційних виходів у рамках інавгурації.


1 з 4
на весь екран згорнути
Всі фоторепоратажі
Вся в чорному та по газону. Як Меланія Трамп Білий дім покидала (фото)
Моторошне вбивство в Одесі: чоловік одному відрізав голову, іншому розпоров живіт (фото, відео)
Як відбувалися інавгурації президентів США (фото)
У Черкасах вандали трощать пам’ятники на могилах молодих дівчат (фото)
Фото: REUTERS / Tom Brenner

На службі в соборі Святого Апостола Матвія Джилл Байден з’явилася в пальто й сукні американського дизайнера з Нью-Йорка Александра О’Ніла із бренду Markarian. Костюм яскраво блакитного кольору розшитий кристалами Swarovski і перлами. Як відзначають модні експерти Джилл Байден для своїх виходів у якості першої леді віддасть перевагу вбранню незалежних дизайнерів і невеликих американських брендів.

Нагадаємо, колишня перша леді США Меланія Трамп залишила Білий дім. В останній день на посаді вона обрала елегантний ансамбль чорного кольору – жакет Chanel і сукню Dolce Gabbana.

Дивіться також: Інавгурація президента США Джо Байдена (наживо)
Опитування
Источник материала
Поделиться сюжетом