Як Полякова Хрещення на Мальдівах відзначала: "Мужики побігли за корвалолом"
Як Полякова Хрещення на Мальдівах відзначала: "Мужики побігли за корвалолом"

Як Полякова Хрещення на Мальдівах відзначала: "Мужики побігли за корвалолом"

Оля Полякова – головна блондинка країни, українська співачка, телеведуча й актриса – показала фанатам серію фото зі свого відпочинку на Мальдівах.

Оля Полякова разом із сім'єю зараз відпочиває на Мальдівах. Там артистка 17 січня відзначила своє 37-річчя. Оля активно ділиться з фанатами світлинами з відпочинку, красується в купальниках, засмагає, купається й відпочиває.

Окрім лежання на сонечку, Полякова, очевидно, займається й більш активними видами відпочинку. Так, вона опублікувала фото з волейбольного майданчика на пляжі. М'яч просто створений для головної блондинки України – в синьо-жовтих кольорах.

Співачка відзначила, що фото робила її донька Марія, яку Оля ласкаво називає Марусею.

«З таким фотографом і обробка не потрібна !!!! @mashapolyakova Маруся! Руки у тебе з правильного місця! ❤️ вибираємо! 12345 ????», - підписала знімки Оля Полякова в Інстаграм.

На серії світлин Оля позує з м'ячем у коричневому перламутровому купальнику. Фігура у співачки просто космічна. Оля Полякова виглядає щасливою і відпочилою.

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

Як українці коментують знімки співачки

У коментарях фанати активно обговорюють нові фото Олі Полякової.
«Усі 5 гарні 🔥🔥🔥», «Какая фигура», «Шикарные ноги Ольга❤️🙏😘😉🔥😍», «Агонь🔥👏🍒», «Шикарная😍», «Богиня🔥🔥🔥», «Королева❤️🔥», «Мужики побежали за корвалолом))))))))))))))) Бомбита», «Пушка! Бомба! Петарда! Ракета!Отрыв бошки! Космос! Вулкан! Цунами! Шторм!)))», «Як завжди блискуча🔥🔥🔥🔥🔥»,  «Здорово! Я очень люблю волейбол», «Идеальная!🎊», - пишуть шанувальники в коментарях (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації).

Як Полякова Водохреще на Мальдівах відзначала

Учора українці відзначили велике свято – Хрещення Господнє. Оля Полякова зняла відео, як вона святкувала його на Мальдівах.

Так, в Україні прийнято в цей день пірнати в ополонку, щоб очиститися. Оля Полякова ж пірнала у мальдівську воду. Вона пірнала й робила вигляд, що їй холодно.

Всі новини України, новини шоу-бізнесу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що ще один український артист гарно відпочив на Мальдівах. він ловив там ритм теж разом із сім'єю.

Також портал MY.UA писав, що Анна Сєдокова показала свою кицьку.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом