5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Овнів чекає грошове надходження, а Водолії будуть гострими на язик: гороскоп на 22 січня
Овнів чекає грошове надходження, а Водолії будуть гострими на язик: гороскоп на 22 січня

Овнів чекає грошове надходження, а Водолії будуть гострими на язик: гороскоп на 22 січня

У цей день, 22 січня, Місяць перебуває у фазі росту і в знаку Тельця, а також це 10-тий день за місячним календарем.

Дізнайтеся, що зірки приготували в цей день всім зодіакальним представникам.

Гороскоп на 22 січня 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Овен: Сьогодні Вам варто приділити увагу своєму фінансовому становищу. Причому Ви можете розраховувати не тільки на основне джерело доходу, але і отримаєте шанс додаткового підробітку. До того ж, Вам може повезти з отриманням грошового переказу, на який Ви не розраховували.

Телець: Не варто в цей день бути занадто активним на робочому місці. Навпаки, краще сьогодні погрітися в променях чужої слави, заручившись чиєюсь підтримкою. Спільні зусилля дадуть можливість для максимальної реалізації своїх планів.

Близнюки: Період вдалий для початку спільної роботи над новим проектом, відновлення зіпсованих відносин. Отримавши цікаву пропозицію сьогодні, можете погоджуватися, не роздумуючи. У другій половині дня добре б пройти медичне обстеження.

Раді бачити Вас на наших каналах в Telegram та Viber!

Рак: Якщо хочете досягти хорошого результату в розпочатій справі, то дійте відокремлено. Так Ви зможете уникнути розчарування. Займіться вивченням ситуації та налагодженням відносин з людьми, чиєї допомоги Ви можете потребувати надалі. Дотримуйтесь порад зірок і позбавляйтеся від всього старого і непотрібного.

Лев: Сьогодні Вам будуть заважати якісь перепони на шляху до реалізації намірів. Існує ризик переоцінити свої можливості і не вибрати правильний напрям поведінки в колі колег і начальства. Головне - не втрачайте душевну рівновагу.

Діва: Якщо у Вас є бажання реалізувати плани, докладіть зусиль, щоб не звертатися за допомогою до сторонніх. Прислухайтеся до інтуїції. Вам зараз треба більше уваги приділяти питанню здоров'я, уникаючи контактів з хворими на ГРВІ.

Терези: Саме час вирушити в поїздку, зайнятися навчанням або приступити до врегулювання юридичних питань. Але не беріться за справи, в яких не розбираєтеся, адже можете прорахуватися. Непотрібна ініціатива, виявлена ​​Вами, може з самого початку все зруйнувати.

Скорпіон: Сьогодні Вам належить вирішувати масу завдань. Але братися за кожну з них варто тільки по завершенню попередньої. Крім того, у Вас сьогодні є всі шанси розкрити свій творчий хист, але тільки в другій половині дня. А ось в першій половині вирушайте на романтичне побачення, але краще, щоб Ви орієнтувалися на тривалі відносини.

Стрілець: Вам сьогодні доведеться багато спілкуватися, причому, як зі старими знайомими, так і з новими людьми. Можливо, буде потрібно проявити хитрість. Також може бути, що Ви будете змушені спілкуватися з неприємними для Вас людьми. Чи не найбільш вдалий час для фінансових ризиків, включаючи оформлення покупки в кредит.

Козеріг: У цей день краще неспішно виконувати справи. Вам належить не тільки подужати рутинне навантаження, але і приділити увагу рідним. Постарайтеся не спілкуватися з людьми з дратівливими для Вас манерами. Вам слід більше спостерігати і аналізувати те, що відбувається.

Водолій: Сьогодні Ви можете завдати комусь образи. Якщо потрібна допомога, то зараз слушний момент про неї попросити. Можете отримати шанс на розширення своєї справи, отримання корисних зв'язків. Обговоріть з партнерами або начальником перспективу. День буде вдалим для амурних справ.

Риби: Сьогодні все буде йти як по маслу. Виникнення проблем можливе тільки через поспіх, відсутність узгодженості в колективі або в разі надмірної амбітності. Вам потрібно розставляти пріоритети і робити все по черзі. Врахуйте, що сьогодні є ризик отруєння алкоголем.

Раніше ми повідомляли про те, що Анна Седокова показала шанувальникам свою кицьку.

А також, ми розповідали, як Монатік відпочивав з родиною на Мальдівах. 

Приєднуйтесь до нас в Twitter і дізнавайтеся всі новини України та світу!

Слідкуйте за нами в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом