На 88 році життя помер легендарний телеведучий  США - Ларрі Кінг
На 88 році життя помер легендарний телеведучий США - Ларрі Кінг

На 88 році життя помер легендарний телеведучий США - Ларрі Кінг

Помер один з найвідоміших у світі телеведучих - Ларрі Кінг, який брав інтерв'ю у непідступних та таємних політиків, президентів, акторів. У кінці грудня 2020 року Кінга госпіталізували в реанімацію з коронавірусною інфекцією. Сьогодні вранці з його офіційного акаунту в Twitter,  стало відомо, що  Кінга не стало.

Йому було 87 років

Ларрі Кінга не стало 23 січня зранку в госпіталі Cedars-Sinai в Лос-Анджелесі.

За даними ЗМІ, декілька тижнів тому Ларрі Кінга госпіталізували з коронавірусною інфекцією, до одного з медичних центрів, який знаходиться в Лос-Анджелесі, де він проходив повне лікування від підступної хвороби COVID-19 і боровся за своє життя, але не склалося.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

У 2017 році  Ларрі Кінг розповів усьому світу про свою боротьбу з раком легенів. Він так хотів жити і насолоджуватися цим життям, що попри не молодий вік у квітні 2019 року, вирішив пройти не легкий шлях і зробив ангіопластику, в результаті чого переніс інфаркт.

Творчий злет

Лоуренс Харві Зейгер (справжнє ім'я Ларрі Кінга)-  народився в 1933 році в американському Брукліні в сім'ї європейських емігрантів.

Свій творчий злет Ларрі почав в кінці 50-х, коли він перебрався в Майамі за пропозицією коментатора CBS Джеймса Сермонса. Там через брак дикторів Кінг кілька разів з'явився в ефірі місцевого радіо і настільки сильно закохався в роботу, що залишився в ній назавжди.

Він до останнього подиху ніс у світ інформацію, яка його не просто цікавила, а він нею жив. Найпопулярнішим та найграндіознішим проєктом телеведучого Ларрі Кінга  було його власне ток-шоу «Larry King Live».

Своє шоу він вів з 1985 по 2010 рік.

За двадцять п'ять років своєї роботи в телебаченні Кінг встиг зробити десятки тисяч інтерв'ю.

Раніше сайт новин MY.UA повідомляв, що Олександр Пономарьов повідомив, що останнім часом все частіше є учасником різних телевізійних шоу, пов’язаних з холостяками.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом