"Навіщо ви його затримали?": У Петербурзі омоновець з ноги збив жінку, відео
"Навіщо ви його затримали?": У Петербурзі омоновець з ноги збив жінку, відео

"Навіщо ви його затримали?": У Петербурзі омоновець з ноги збив жінку, відео

Під час одного з затримань, жінка вирішила дізнатися причини затримання хлопця, в результаті чого отримала звірський удар ногою зі сторони співробітника ОМОНу. Про це стало відомо з відео, які потрапили в соціальні мережі та від громадян Росії, що допомагали жінці підвестися.

Даний інцидент з жорстоким побиттям жінки стався в Петербурзі.

Під час удару в живіт, жінка у віці відлетіла назад і вдарилася головою об асфальт.

Б'ють і не звертають уваги кого

В результаті таких дій співробітників ОМОНу жінка отримала струс мозку і на даний момент її доставляють до лікарні.

За даними ЗМІ її забрала швидка допомога, яка відвезла до лікарні в Джанелідзе.

Інцидент стався біля площі Повстання.

Новини світу читайте на наших каналах в Telegram та Viber!

На відео чітко видно, що троє співробітників ОМОНу вели вулицею міста затриманого, коли жінка запитала у них за що його затримали, то отримала сильний удар з ноги одним зі співробітників.

Дякуючи не байдужим людям та протестувальникам постраждалу жінку відвели до найближчого медпункту, звідки її забрала швидка.

Що відомо про жінку

Відомо, що жінку звати Маргарита Юдина і їй 54 роки. Як жінка почувається зараз та чи є у неї і ще якість пошкодження окрім струсу головного мозку й закритої черепно-мозкової травми поки, що не відомо.

У самому Петербурзі протягом усього дня силовики дуже жорстоко затримували та карали людей, що ті вийшли на протести. На деяких вулицях міста, при одному лише вигляді ОМОНу  люди падали на землю і просили, щоб їх не чіпали, адже вони не роблять нічого незаконного.

Столиця Росії – Москва, нічим не відрізнялася від інших міст, там також поліція під час затримання використовувала битки й била ногами. Перед тим, як відвести та посадити людей в автозаки, їх валили в кучугури і били, хто куди потрапить.

У Петербурзі органами влади сьогодні було мобілізовано всіх співробітників правоохоронних органів, поліцейські приходили додому до активістів і журналістів, й попереджали про наслідки участі в протестах.

Раніше на сайті MY.UA повідомлялося про те, на протести в Росії вийшли сотні і навіть тисячі людей, які своїми діями намагаються відстояти та захистити Навального від дій влади.

Приєднуйтесь до нас в Twitter і читайте найсвіжіші новини!

Слідкуйте за нами в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом