"Голос країни-11": MONATIK та DOROFEEVA влаштували боротьбу за соліста гурту "Сальто назад"
"Голос країни-11": MONATIK та DOROFEEVA влаштували боротьбу за соліста гурту "Сальто назад"

"Голос країни-11": MONATIK та DOROFEEVA влаштували боротьбу за соліста гурту "Сальто назад"

Цієї неділі на каналі "1+1" стартував перший епізод вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Так, останнім на сцену вийшов соліст гурту "Сальто назад", який брав участь у нацвідборі на "Євробачення", Саша Таб. 33-річний артист поділився, що гурт завершив своє існування через пандемію. Тому музикант вирішив розпочати сольну кар’єру.

Я тут, тому що в моєму житті, як і на "Голосі" йде перезавантаження. Я підбив підсумок гурту "Сальто назад". Сталася пандемія, ми все закрилися вдома. На карантині я шукав якісь підробітки. Оскільки я люблю їздити, слухати музику, співати, я підробляю трохи таксистом, трохи кур'єром. Всі засоби хороші. Криза дає новий поштовх. І я тут на "Голосі" тому, що зараз починається моя сольна історія і новий етап в моєму творчому житті.
поділився артист

Підкорювати зіркових тренерів Сашко вирішив хітом гурту "О, мамо".

Після виступу знаменитості глядачі в залі невпинно скандували "молодець" та аплодували стоячи. Зірці вдалося розвернути крісла MONATIK та DOROFEEVA. Тренери влаштували боротьбу за учасника.

Я весь в мурашках досі, от лише почали співати. По перше, я обожнюю цю пісню і мені так приємно почути це наживо, як ви це робите. Це надзвичайно
прокоментував MONATIK
Я вважаю, що ви не маєте таксувати. Ви – зірка! Ви такий стильний, такий сучасний. Я дуже хочу, щоб ви пішли до моєї команди. Я вас запрошую, тому що це і є перезавантаження. Ідіть до мене!
поділилася артистка

Зі свого боку, мультиартист вирішив додати, що відчуває грув та душу Олександра: "Я поважаю вас за те, що на шляху до мрії ви не нехтуєте будь якою роботою. Ми всі це проходили. Неважливо, в якому віці, бо ніколи не пізно починати".

Надя Дорофєєва продовжила боротьбу за артиста, втім, у результаті Олександр обрав команду Дмитра Монатіка.

Нагадаємо, на "сліпих прослуховуваннях" співачка Garna розвернула усі тренерські крісла. Альона Левашова пішла до команди DOROFEEVA.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом