Два тижні під завалами: у Китаї врятували 11 гірників із обваленої золотокопальні
Два тижні під завалами: у Китаї врятували 11 гірників із обваленої золотокопальні

Два тижні під завалами: у Китаї врятували 11 гірників із обваленої золотокопальні

Два тижні під завалами на глибині понад пів тисячі метрів: у Китаї визволили 11 гірників, заблокованих через вибух на золотокопальні.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 25 січня.

Шахтарі так довго були під землею, що на поверхні їм одразу одягли спеціальні маски, аби захистити від сонячного світла. Усіх одразу забрали до лікарні.

Пошуки цих гірників тривали два тижні. Половину цього періоду узагалі не було жодних ознак життя. Утім, в одну з шахт спустили мотузку й за неї хтось потягнув. Під час розкопок через невеликий отвір людям передавали їжу та воду.

Відео 2 тижні під завалами: у Китаї визволили 11 гірників, заблокованих через вибух на золотокопальні

2 тижні під завалами на глибині понад пів тисячі метрів. У Китаї визволили 11 гірників, заблокованих через вибух на золотокопальні. Шахтарі так довго були під землею, що на поверхні їм одразу одягли спеціальні маски, аби захистити від сонячного світла. Усіх одразу забрали до лікарні. Пошуки цих гірників тривали 2 тижні й половину цього періоду узагалі не було жодних ознак життя. Тим часом доля ще 10 гірників лишається невідомою.

ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Тим часом доля ще десяти гірників лишається невідомою. Вхід до золотокопальні у провінції Шаньдун завалило після вибуху ще 10 січня.

Як повідомлялося, губернатор штату Дельта Іфеані Окова підтвердив, що чотири людини загинули від травм, отриманих у результаті вибуху газу в Агборі на південному сході Нігерії. Серед загиблих - жінка і троє дітей. 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
Поделиться сюжетом