У Запоріжжі затримали зловмисника, який регулярно погрожував замінувати різні установи
У Запоріжжі затримали зловмисника, який регулярно погрожував замінувати різні установи

У Запоріжжі затримали зловмисника, який регулярно погрожував замінувати різні установи

У Запоріжжі зловмисник регулярно погрожував замінувати державні установи та об’єкти критичної інфраструктури в Україні та за кордоном. Працівники СБУ затримали "мінера".

Про це інформує пресслужба відомства.

Мешканець Запоріжжя створив у одній із заборонених в Україні соціальних мереж групу, де за гроші приймав "замовлення" на псевдомінування різних об’єктів.

Він регулярно надсилав на електронні поштові скриньки СБУ та Нацполіції листи із погрозами про нібито закладання вибухівки у школах, університетах, атомних станціях, вокзалах та інших громадських місцях.

"Анонімний терорист" встиг надіслати понад 200 повідомлень про мінування.

 Зловмиснику оголосили про підозру у скоєнні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Раніше у Львові "замінували" лікарню. З медзакладу евакуювали понад тисячу людей. Інформація про вибухонебезпечні предмети не підтвердилась. 

Відео Масові "замінування": в одеських навчальних закладах посилюють охорону

В Одесі через масові "замінування" дитсадків та шкіл посилюють охорону усіх навчальних закладів. Напередодні правоохоронці отримали електронний лист від аноніму, який погрожував підірвати майже 400 будівель. Такі провокації в місті тривають другий тиждень і відволікають оперативні служби від основної роботи. Відтак, міський голова звернувся до правоохоронців і попросив їх якомога швидше знайти й покарати жартівників.    

Масові "замінування": в одеських навчальних закладах посилюють охорону
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Дмитро Гулійчук
Источник материала
loader
loader