5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дружина загиблого коміка Шаляпіна розповсюдила інформацію про його залежності
Дружина загиблого коміка Шаляпіна розповсюдила інформацію про його залежності

Дружина загиблого коміка Шаляпіна розповсюдила інформацію про його залежності

Дружина коміка-стендаппера Олександра Шаляпіна, що вчинив суїцид, регулярно обговорювала з оточуючими його згубні звички.

Так, дружина покійного шоумена - Анастасія - постійно розповідала знайомим, що у її чоловіка є алкогольна залежність.

Що відомо про згубні пристрасті Шаляпіна

Як стало відомо, Олександр Шаляпін через свої залежності навіть не міг займатися веденням фінансових справ по здачі квартири.

Слідкуйте за нами в Telegramта Viber!

Так, пару років назад стендаппер здав в оренду квартиру в Люберцях (Підмосков'я), переїхавши до дружини в елітний житловий комплекс по Хорошевському шосе. Квартирантом в Люберцях став вірменин Артем. На початку всі питання з приводу орендованої квартири він ставив Олександру, але в останні шість місяців йому доводилося вести спілкування з дружиною коміка Анастасією.

Так, за словами чоловіка, він питав у Анастасії, з якої причини йому не дзвонить Олександр, на що вона відповіла, що той перебуває на лікуванні в наркологічній клініці.

Однак, Артем стверджує, що не підозрював наявність у Олександра цієї згубної пристрасті, адже в ті рази, коли вони зустрічалися, Олександр, нібито, вів себе абсолютно адекватно і був в тверезому стані.

Подробиці про смерть Олександра Шаляпіна

Про загибель стендаппера стало відомо 25 січня. Олександр Шаляпін став відомим після участі в телешоу Stand Up і "Сміх без правил". На момент смерті шоумену було всього 41. Його знайшли без ознак життя в квартирі дружини в Москві. Саме дружина Анастасія виявила тіло загиблого. Згідно з наявними даними, причина смерті Шаляпіна - самогубство.

За словами дружини стендаппера, він протягом останніх 20 років був залежним від алкоголю і в зв'язку з цією згубною звичкою лікувався в спеціклініці в місті Білгород. До того ж, у коміка була затяжна депресія.

Проте Олександр до останнього дня намагався триматися і навіть планував виступи в наступному місяці. Однак, мабуть, депресія та алкозалежність перемогли.

Зазначимо, що на сайті MY.UA ви знайдете і інші новини шоу-бізнесу.

Так, раніше, ми писали про смерть відомого зіркового стиліста Олександра Шевчука.

А ще ми повідомляли, що Потап розповів про плани на майбутнє. 

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом