Трагедія в ЗСУ: бронетранспортер на смерть збив військовослужбовця
Трагедія в ЗСУ: бронетранспортер на смерть збив військовослужбовця

Трагедія в ЗСУ: бронетранспортер на смерть збив військовослужбовця

Сьогодні, 28 січня, на одному з військових полігонів України в результаті наїзду багатоцільового плаваючого бронетранспортера (МТ-ЛБ) загинув старший солдат Анатолій Мельник. Про це повідомляє прес-служба оперативного командування "Північ".

Причиною трагедії в командуванні назвали порушення техніки безпеки.

"При буксуванні військової техніки стався наїзд на військовослужбовця. Механік-водій буксував МТ-ЛБ в умовах обмеженої видимості бойової машини, не зміг переконатися у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого викликав важке травмування військовослужбовця і його смерть", – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що два тижні тому у всіх частинах командування провели навчання з техніки безпеки і військові пройшли інструктаж.

Відомо, що старший солдат Анатолій Мельник народився у 1981 році в місті Суми. У загиблого залишилася дружина, вона теж військовослужбовець. Мельник з дружиною служили в одній бригаді.

За фактом події командування почало розслідування, про результати обіцяють повідомити. Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки з необережності.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 27 січня, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.

Источник материала
loader
loader