У Чернівцях сталася стрілянина: двох людей побили та підстрелили
У Чернівцях сталася стрілянина: двох людей побили та підстрелили

У Чернівцях сталася стрілянина: двох людей побили та підстрелили

У Чернівцях сталася стрілянина посеред житлових будинків.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 29 січня.

Між водіями та пасажирами двох автівок зав’язалась суперечка, під час якої двох людей побили та підстрелили. Постраждалих чоловіків шпиталізували.

Очевидці зафільмували момент втечі ймовірних нападників. На кадрах з відеореєстратора видно, як чоловіки у балаклавах тікають з місця пригоди: сідають в мікроавтобус та їдуть геть. Крики та постріли чули й мешканці прилеглих будинків. "Було два постріли. Я почув крики. Виглянув у вікно, і побачив, як хлопці в масках добивали чоловіка. Потім вони швидко втікали кудись", - розповів очевидець Андрій Мельничук. 

Відео У Чернівцях між водіями та пасажирами двох автівок сталася стрілянина

Стрілянина посеред житлових будинків. У Чернівцях між водіями та пасажирами двох автівок зав’язалась суперечка, під час якої двох людей побили та підстрелили. Очевидці зафільмували момент втечі ймовірних нападників. Постраждалих чоловіків шпиталізували. Обставини конфлікту з’ясовує поліція.    

У Чернівцях між водіями та пасажирами двох автівок сталася стрілянина
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Обставини конфлікту з’ясовує поліція. "Під час конфлікту були застосовані палиці та зброя невстановленого зразка. Наразі введено спеціальну поліцейську операцію з метою встановлення учасників конфлікту та їх затримання", - повідомив начальник слідчого відділу ГУ НП в Чернівецькій області Віктор Семенюк. 

Як повідомлялося, в Одеській області у Біляївському районі підприємцю довелося відстрілюватися від грабіжників, які залізли до нього в будинок. Злодії вистрілили в нього і потрапили у живіт. Чоловік почув, як на кухні віджали металопластикове вікно. Тоді він дістав з сейфа зареєстрований травматичний пістолет. Коли чоловік почув, що непрохані гості намагаються потрапити в його спальню, він почав стріляти у бік дверей. У відповідь зловмисники також зробили два постріли та втекли з дому. 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader