Московська пропагандистка закликала РФ до анексії Донецька:"Люди хочуть додому!"
Московська пропагандистка закликала РФ до анексії Донецька:"Люди хочуть додому!"

Московська пропагандистка закликала РФ до анексії Донецька:"Люди хочуть додому!"

Московська пропагандистка, російська журналістка, головний редактор інформаційного агентства «Россия сегодня», керівник кремлівського телеканалу «Russia Today» Маргарита Симоньян приїхавши в Донецьк закликала Російську Федерацію та її владу «забрати Донецьк назад». Про це московська активістка заявила на форумі так званого «Русского Донбасса» в самому Донецьку.

До так званого форуму обговорення проблем Донецька та їх подальшого існування долучилися також: чоловік Маргарити Симоньян і телеведучий НТВ Тигран Кеосаян, головний редактор радіостанції «Говорить Москва» Роман Бабаян, а також депутати Держдуми Андрій Козенко від партії «Єдина Росія» і Казбек Тайсан від КПРФ.

Гучні заяви від жителів Донецька

За словами московської пропагандистки Маргарити Симоньян, жителі Донбасу хочуть жити і бути громадянами своєї держави, вони мають велику надію, що стануть частиною великої Росії.

Всі новини України та світу - в нашому Viber та Telegram!

«Ми просто зобов’язані їх забезпечити тим, що вони хочуть. Росія-мати, забери та поверни Донбас додому», -закликала Маргарита Симоньян владу Російської Федерації до дій.

Реакція від РФ

Реакція таких гучних закликів не змусила чекати відповіді не від кого, вже через деякий час прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков прокоментував висловлювання пропагандистки і заявив, що Симоньян жодним чином не може бути представником, "голосом" офіційної позиції від влади.

За коментуванням Дмитра Пєскова стає зрозуміло, що Кремль не планує приєднувати Донбас до Росії і що Москва з цього питання займає «відповідальну позицію».

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков стверджує, що Російська Федерація має відповідальну позицію щодо захисту інтересів російськомовного населення на Донбасі і навіть, якщо на порядку денному не має питання про анексію Донецька та його приєднання, то вони всіма можливими діями та способами будуть продовжувати захищати росіян, та населення їхньої країни.

Політичні експерти та користувачі соціальних мереж також не залишилися осторонь, а миттєво відреагували на відкритий заклик московської пропагандистки, яка офіційно закликала до анексії Донецька, щоб світ не мовчав, а відреагував на такі дії.

Відзначимо, що на сайті MY.UA зібрані всі актуальні новини, включаючи новини політики.

Раніше ми писали про те, що українська сторона відмовилася від проведення обміну полоненими. Відповідне рішення повідомив керівник делегації України в контактній групі по Донбасу Леонід Кравчук.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом