У шпиталі помер поранений на Донбасі військовослужбовець
У шпиталі помер поранений на Донбасі військовослужбовець

У шпиталі помер поранений на Донбасі військовослужбовець

В шпиталі помер поранений на Донбасі боєць.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 3 лютого.

Джерела ТСН свідчать, що військовослужбовця було важко поранено поблизу Курахового. Ворожий безпілотник скинув на позиції української армії гранату. Лікарі боролися за життя бійця, але врятувати не змогли. Це вже п'ятий український захисник, який загинув у цьому році.

Відео Ворожий безпілотний літак скинув гранату на позиції української армії – один військовий загинув

В шпиталі помер поранений на Донбасі боєць. Джерела ТСН повідомляють, що військовослужбовця було тяжко поранено поблизу Курахового. Ворожий безпілотний літак скинув на позиції української армії гранату. Лікарі боролися за його життя, але врятувати не змогли. Це вже п'ятий український захисник, який загинув у цьому році.  

Ворожий безпілотний літак скинув гранату на позиції української армії – один військовий загинув
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Як повідомлялося, протягом минулої доби, 2 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню збройніими формуваннями Російської Федерації. Неподалік населеного пункту Шуми російсько-окупаційні війська вели прицільний снайперський вогонь. Внаслідок пострілу снайпера отримав важке поранення військовослужбовець Збройних Сил України. Врятувати його не вдалося. 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader