Шанувальники не впізнають Лію Ахеджакову в мережі: "Боюся, що це не Лієчка Меджидівна"
Шанувальники не впізнають Лію Ахеджакову в мережі: "Боюся, що це не Лієчка Меджидівна"

Шанувальники не впізнають Лію Ахеджакову в мережі: "Боюся, що це не Лієчка Меджидівна"

Лія Ахеджакова – російська актриса родом із України – хоче йти в ногу з часом, тому зареєструвалась в соціальній мережі Твіттер.

Лія Ахеджакова захотіла мати можливість спілкуватися зі своїми шанувальниками. Для цього вона обрала соціальну мережу Твіттер. Ахеджакова пройшла реєстрацію та написала вітальний пост, підкресливши, що вирішила на старості літ поспілкуватися з фанатами та послідкувати за новинами.

Ахеджакова відзначила, що дивитись новини по телевізору – не найкраще рішення, оскільки, за її словами, там «одна Америка».

Стрічка новин України та світу в нашому Viber!

Реакція шанувальників

Користувачі мережі тепло зустріли Лію Ахеджакову на просторах Твіттера. В коментарях пишуть: «Огромное уважение вам Лия Меджидовна», «Обожаемая!!!», «Очень рада! Спасибо Вам за всё! Не болейте больше!», «Низкий поклон Вам, замечательная актриса, невероятный, сильный и смелый человек. Благодаря Вам у многих есть возможность показать своим детям что такое честь, достоинство и талант. Спасибо Вам от всего сердца, и низкий поклон», «Вот вас, действительно приятно здесь видеть!», «Лия, рада видеть вас! Привет из Беларуси и Калифорнии!» (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів).

Ахеджакову привітали люди з багатьох куточків планети, а не тільки з Росії чи України. Предають привіти й з Білорусії, й з Америки.

Не всі вірять у реальність акаунту

Відзначимо також, що не всі користувачі впевнені в тому, що це справжня Лія Ахеджакова. «Аккаунт надо верифицировать: я вот не уверена, что это настоящая Ахеджакова. Просто помню, что был уже такой акк, года 3-4 назад», - написала користувачка з ніком Nigresa.

«Боюсь, что это не Лиечка Меджидовна, обожаемая и любимая. Сейчас эти....на все способны. Как бы узнать, не фейковый ли акк», - висловили схожу думку з профілю Tian Han.

Дійсно, актрисі краще пройти верифікацію свого акаунту, щоб шанувальники не висловлювали ніяких підозр і могли вільно спілкуватися з актрисою.

Всі новини України та світу в нашому Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, яку головну помилку допустила актриса Анастасія Заворотнюк у своїй хворобі.

Також портал MY.UA писав, що Кондратюк розкритикував те, що студія «Квартал 95» та «Дизель-шоу» продали права на свої проєкти російському каналу «СТС Медіа».

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом