6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Померла зірка фільму "Бригада": знайшли без свідомості
Померла зірка фільму "Бригада": знайшли без свідомості

Померла зірка фільму "Бригада": знайшли без свідомості

Сьогодні стало відомо, що пішов з життя російський актор Віталій Альшанський.

Про інцидент повідомили ряд ЗМІ, зокрема телеграм-канал «MASH» та «Комсомольська правда».

Вчора ввечері до актора прийшла в гості знайома. Двері були зачинені зсередини, а на дзвінки ніхто не відповідав. Подруга занепокоїлася та викликала поліцію. Після того, як двері відчинили, актора знайшли в квартирі на дивані без свідомості.

За словами жінки, у нього були проблеми з тиском, проте напередодні він відчував себе добре. Вона викликала швидку, але було пізно - лікарі констатували смерть.

За іншою версією подій, тітка Альшанського телефонувала йому на мобільний телефон. Після того, як чоловік не взяв трубку декілька разів та не передзвонив їй, вона приїхала додому до актора.

Двері також ніхто не відчиняв, тож жінка скористалася запасним ключем.

За ще однією версією, до Альшанського прийшли в гості компанія друзів, але він не відчинив двері. Тож вони порахували це дивним та викликали поліцію.

Поліція проводить перевірку всіх обставин смерті зірки.

Біографія Віталія Альшанського

Віталій Альшанський – російський актор кіно і ТБ.  Йому було 52 роки.

Народився він у Новочеркаську в Росії. Навчався на режисерському факультеті ВТУ імені Щукіна, працював у театрі Ролана Бикова, в театрі імені Пушкіна.

Перш за все Альшанський відомий своїми другорядними ролями в багатьох фільмах та серіалах. Хоч головних ролей в нього майже не було, проте актор завжди залишався в пам’яті глядачів. Всі його персонажі були колоритними та цікавими.

Запам’ятався Альшанський по фільмах «Бумер», «Майор Грім», «Поліцейський з Рубльовки», «Бригада», був режисером «Молодіжки».

Свій творчий шлях актор почав, як і багато його колег, з кіножурналу «Єралаш». Далі були ролі в комедіях «Шуб – баба Люба!» та «Шик».

Дружини у Віталія Альшанського не було.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Реакція прихильників

Всі прихильники Альшанського були приголомшені новиною про його смерть.

Багато хто зазначили, що актор був ще дуже молодим і дуже рано пішов з життя.

Дехто говорив, що посилення проблем з судинами та тиском пов’язані з коронавірусом і є його наслідками.

З’явилася навіть думка, що можливо актора можна б було врятувати, якби він більше дбав про своє здоров’я і, знаючи про хворобу, дав ключі від квартири близьким людям. Якби подруга не чекала поки приїдуть на виклик, можливо лікарі встигли б надати актору допомогу.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що помер 100-річний ветеран Другої світової війни, який збирав кошти на боротьбу з пандемією.

Стало відомо, що чекає на дитину породіллі з Рівного, яка померла після домашніх пологів. Читайте всі актуальні новини на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом