Іноземець вбив вагітну українку у Дніпрі: чоловіка засудили у Хорватії
Іноземець вбив вагітну українку у Дніпрі: чоловіка засудили у Хорватії

Іноземець вбив вагітну українку у Дніпрі: чоловіка засудили у Хорватії

Громадянина Хорватії засудили за вбивство українки у Дніпрі. Чоловік проведе за ґратами 35 років.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

В рамках міжнародного співробітництва Дніпропетровська місцева прокуратура №2 передала до правоохоронних органів Республіки Хорватія матеріали кримінального провадження стосовно 36-річного хорвата. Чоловіка обвинувачують у вбивстві вагітної жінки.

Вбивство сталося у жовтні 2013 року у хостелі у Дніпрі. Іноземець перебував у кімнаті з 36-річною вагітною українкою. Між ними виникла сварка, і чоловік завдав жінці кількох ударів по голові. В результаті жінка померла, а зловмисник зник з місця злочину.

"Вироком Окружного суду міста Спліт чоловіка визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.1,2 та 4 ст.111 Кримінального кодексу Республіки Хорватія (вбивство з обтяжуючими обставинами) та призначено покарання у вигляді 35 років позбавлення волі", - повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, що у Київській області чоловік вбив та розчленував матір чотирьох дітей. Він розповів, що вбив співмешканку через те, що вона вимагала від нього постійно гроші.

Відео До 15 років позбавлення волі засудили вбивцю 11-річної дівчинки з Одеси

Намагався вкоротити собі віку просто у судовій залі. Так сьогодні розпочалось засідання Роздільнянського суду в Одеській області. Там мають оголосити вирок обвинуваченому у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко. 2 роки тому дівчинка зникла дорогою на танцювальний гурток, згодом її тіло знайшли на подвір'ї односельця. Це останнє засідання суду, і саме на ньому чоловік спробував перерізати собі горло. Чи чекати на вирок сьогодні та звідки у підсудного гострий предмет, яким він себе різав – дивіться в сюжеті.  

До 15 років позбавлення волі засудили вбивцю 11-річної дівчинки з Одеси
ТСН. 16:45
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader