На Донбасі ЗСУ відкрили вогонь по машині, яка проривалася через блокпост: водій загинув
На Донбасі ЗСУ відкрили вогонь по машині, яка проривалася через блокпост: водій загинув

На Донбасі ЗСУ відкрили вогонь по машині, яка проривалася через блокпост: водій загинув

На Донбасі цивільний автомобіль намагався прорватися на окуповану територію через блокпост українських військовослужбовців поблизу населеного пункту Вікторівка. Бійці відкрили вогонь на ураження.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

Інцидент стався вчора, 8 лютого. Зазначається, що автомобіль ВАЗ 2105, в якому були дві особи, хотів прорватися через блокпост. На вимогу зупинитися водій не відреагував і навпаки — збільшив швидкість.

"Військовий зробив попереджувальний постріл вгору, проте автомобіль продовжив рух. Враховуючи всі обставини, боєць відкрив вогонь на ураження. В результаті кількох пострілів отримали поранення двоє цивільних осіб – водій та пасажир", — йдеться в повідомленні.

Пораненим надали першу медичну допомогу та транспортували до лікарні. Проте порушник — водій автомобіля помер дорогою до медзакладу.

На місці інциденту працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з’ясовуються.

Раніше стали відомі імена загиблих на Донбасі двох військовослужбовців, які підірвалися на вибухівці.

Відео Новини ООС: яка ситуація на українських позиціях поблизу окупованого Донецька

Війна - підступна і непередбачувана. Саме так описують українські воїни стан справ на передовій, поблизу тимчасово окупованого Донецька. Кажуть, що масових, артилерійських обстрілів, на ділянці їх відповідальності стало значно менше, якщо порівнювати з 2014 і 2015 роками. Втрат теж значно поменшало. Але ворожі кулі, міни і саморобні повітряні бомби свистять та вибухають щодоби.  

Новини ООС: яка ситуація на українських позиціях поблизу окупованого Донецька
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Дмитро Гулійчук
Источник материала
loader
loader