"Видалення має постійний характер": в Twitter заявили, що не дозволять Трампу повернутися в сервіс мікроблогів
"Видалення має постійний характер": в Twitter заявили, що не дозволять Трампу повернутися в сервіс мікроблогів

"Видалення має постійний характер": в Twitter заявили, що не дозволять Трампу повернутися в сервіс мікроблогів

Сервіс мікроблогів Twitter більш не дозволить експрезиденту США Дональду Трампу користуватися соцмережею, навіть якщо він знову буде балотуватися на пост президента.

Про це в ефірі телеканалу CNBC сказав головний фінансовий керівник компанії Нед Сігал.

"Відповідно до нашої політики, коли вас видаляють з платформи, це відбувається незалежно від того, чи є ви коментатором, фінансовим директором, колишнім або нинішнім державним посадовцем. Видалення має постійний характер", — підкреслив він.

"Запам'ятайте, наша політика розроблена таким чином, щоб ми були впевнені в тому, що люди не закликають до насильства. А якщо хтось чинить так, ми видаляємо його, і наша політика не дозволяє людям повертатися", — резюмував представник компанії.

Нагадаємо, 6 січня на засіданні Конгресу США повинні були завершити офіційну процедуру підрахунку голосів виборців та оголосити Джо Байдена переможцем. Сотні прихильників чинного президента Дональда Трампа зібралися біля Капітолія, щоб висловити йому підтримку, і почали штурм будівлі. Конгрес тимчасово зупинив засідання. Загинули люди.

Після того, як Трамп назвав осіб, які штурмували Капітолій, "патріотами", Twitter заблокував його обліковий запис на 12 годин. Згодом, через ризик підбурювання до насильства, "бан" став безстроковим.

Відео Трамп пригрозив закрити соцмережі після попередження Twitter щодо фейкових повідомлень

Twitter, улюблена соцмережа американського президента, відтепер попереджає користувачів про дезінформацію в його дописах. Позначка із знаком оклику з'явилася біля одного з коментарів Трампа про фальсифікацію на виборах. Вона застерігає читачів перевіряти написану інформацію. Сам дописувач на рішення соцмережі відреагував бурхливо, назвавши це наступом на свободу слова і втручанням в американські вибори.  

Трамп пригрозив закрити соцмережі після попередження Twitter щодо фейкових повідомлень
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Кузьмич
Источник материала
loader
loader