Меган Маркл виграла суд проти таблоїда через публікацію її листа для тата
Меган Маркл виграла суд проти таблоїда через публікацію її листа для тата

Меган Маркл виграла суд проти таблоїда через публікацію її листа для тата

Дружина принца Гаррі Меган Маркл виграла позов у Високому суді проти видання Mail On Sunday.

Так, суддя ухвалив рішення, що видання увірвалося до приватного життя, опублікувавши приватного листа колишньої герцогині Сассекської її батьку Томасу.

Як пише видання Sky News, у своїй заяві, після винесення постанови, Меган заявила, що вдячна за те, що Associated Newspapers і The Mail on Sunday "притягли до відповідальності за свої незаконні і нелюдські дії".

У позові Маркл також було зазначено, що статті порушують авторське право, однак з цього питання рішення поки не винесли - його розглянуть окремо 2 березня.

Зауважимо, минулого року принц Гаррі подав до суду на таблоїд Mail on Sunday і його видавця Associated Newspapers. Він заявив, що вони порушили авторські права та конфіденційність королівської сім'ї за публікацію приватного листа герцогині Сассекської Меган, адресованого її батькові.

Моя дружина стала однією з нових жертв британських таблоїдів, що розпалюють кампанії проти приватних осіб, що не думають про наслідки - і ця безжальна кампанія тільки посилилася за минулий рік, протягом її вагітності й догляду за нашим новонародженим сином. Людям дорого коштує ця безжальна пропаганда, особливо коли це брехня і злі домисли.
говорив тоді Гаррі

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що батько Меган Маркл знімає провокаційний фільм про знамениту дочку. Томас Маркл покаже свою версію подій, які сталися навколо їхніх із Меган стосунків.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
loader
loader