Молода Італія
Молода Італія

Молода Італія

Молода Італія


 З 18 лютого 2021 року кінофестиваль «Молодість» запускає проєкт «Кіноклуб італійської класики» за підтримки Посольства Італійської Республіки в Києві та Італійського інституту культури в Україні.
«Кіноклуб італійської класики» — це ціла серія показів, що складатиметься з 10 класичних фільмів від видатних італійських режисерів ХХ століття. Стрічки Фелліні, Антоніоні, Вісконті та багатьох інших відродяться на великих екранах напередодні п'ятдесятиріччя “Молодості”. Всі стрічки-учасники — переможці міжнародних та італійських регіональних кінофестивалів, які розкривають давно знайомі теми з легкою чарівністю італійського темпераменту: від драми про меркантильність до скандальної сатиричної комедії, що кидає виклик консюмеризму.

Фільми демонструються мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами.

В лютому будуть показаны такы фыльми:
18 лютого
Рокко та його брати l Лукіно Вісконті l 1960 l 170’
Розарія Паронді, обідніла італійська мати, разом зі своїми п’ятьма синами переїздить до Мілану. Стосунки між двома синами Розарії – спокійним Рокко та зухвалим Симоном – напружуються, коли обидва закохуються у повію Надію.


24 лютого
Велика жратва l Марко Феррері l 1973 l 94’
Четверо друзів збираються на віллі у французькому передмісті. Компанія вирішує покінчити життя самогубством через переїдання.

Алексей Першко 11 лютого 2021
Читайте Кіно-Театр в Google News
Источник материала
loader
loader