У Вінниці 31-річний чоловік погрожував підірвати вибухівку в магазині солодощів: фото, відео
У Вінниці 31-річний чоловік погрожував підірвати вибухівку в магазині солодощів: фото, відео

У Вінниці 31-річний чоловік погрожував підірвати вибухівку в магазині солодощів: фото, відео

Псевдомінера затримала поліція.

Сьогодні, 11 лютого, близько 11 години працівники магазину солодощів на вулиці Миколи Оводова у Вінниці заявили у поліції про те, що біля їхнього закладу перебуває підозрілий чоловік з сумкою та має намір підірвати вибухівку.

Як розповіли в поліції області, аби затримати чоловіка правоохоронці розгорнули спецоперацію "Грім". На місці події провели евакуацію відвідувачів, працівників магазину та осіб, які перебували поряд з закладом, а також обмежили рух для пішоходів поблизу можливо небезпечного місця. Вибухотехніки оглянули речі затриманого, приміщення магазину та прилеглу до нього територію. Небезпечних предметів вони не виявили.

Затриманим виявився 31-річни вінничанин.  Наразі його доправили до територіального відділення поліції для з’ясування обставин події.

Після проведення перевірки, буде надана правова кваліфікація події.

Нагадаємо, в Одесі посилюютьохорону навчальних закладів через повідомлення про масові мінування.

Відео В Одесі посилюють охорону всіх навчальних закладів через масові "замінування"

В Одесі через масові повідомлення про замінування дитсадків та шкіл посилюють охорону усіх навчальних закладів. Сьогодні зранку анонім надіслав повідомлення про вибухівку, закладену у 17-й школі. Евакуювати довелося тисячу учнів. А напередодні правоохоронці отримали електронний лист, де була погроза підірвати майже 4 сотні будівель. Такі провокації в місті тривають майже місяць і відволікають оперативні служби від основної роботи.

В Одесі посилюють охорону всіх навчальних закладів через масові "замінування"
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Оксана Руда
Источник материала
loader
loader