Трамп приховав свої проблеми зі здоров'ям
Трамп приховав свої проблеми зі здоров'ям

Трамп приховав свої проблеми зі здоров'ям

Експрезидент США Дональд Трамп важче переносив COVID-19, ніж розповідав про це. Таку інформацію оприлюднили журналісти «Нью-Йорк Таймс», котрі поспілкувалися з тими, хто знайомий зі станом Трампа під час хвороби.

Дональд Трамп та його дружина Меланія захворіли на коронавірус у жовтні минулого року. Тоді про позитивний тест політик повідомив сам у своєму Твіттері.

Тест довелося робити через те, що помічниця президента повідомила про симптоми хвороби, які у неї з’явилися днем раніше. Жінка скрізь супроводжувала Трампа протягом декількох днів та все оточення президента не користувалося масками.

Офіс Дональда Трампа заявив, що країною він продовжить керувати, незважаючи ні на що.

Нові подробиці хвороби

 Виявилося, що і сам Трамп сильно пручався госпіталізації і погодився тільки після того, як оточення пригрозило йому тим, що Секретна служба США примусово доставить його в лікарню.

Пізніше в легенях екс-президента виявили інфільтрати. Це означає, що легені були запалені і в них знаходилися або бактерії, або рідина. Їх легко побачити на рентгенівському знімку, де частина легень здається ніби непрозорою чи білою.

Наявність інфільтратів яскраво свідчить, що хвороба загострилася.

Після цього його довелося підключити до апарату ШВЛ. Лікувався Трамп у Національному військовому медичному центрі Уолтера Ріда.

За словами близького оточення Трампа його стан наближався до критичного, оскільки рівень кисню в крові впав до позначки 80. Захворювання вже вважається тяжким, якщо кисень знижується до цифри 90.

Трамп мав високу температуру тіла та проблеми з диханням вже 2 жовтня. Тож вирішували питання про надання йому особливого доступу до використання незатвердженого препарату проти коронавірусу.

Саме тому всю інформацію про справжній стан здоров’я екс-президента тримали в секреті.

Чекаємо на Вас в месенджерах Telegram та Viber!

Неправдива інформація про стан Трампа

Дональд Трамп перебував у зоні ризику, оскільки йому 74 роки та він має зайву вагу.

Медична команда, котра працювала з політиком, намагалася всіляко запевнити, що з тодішнім президентом все добре і він перебуває в нормальному стані.

В той час, як президенту призначили курс агресивного лікування, він через 3 дні після госпіталізації виїхав на своєму броньованому позашляховику, щоб показатися на публіці та помахати рукою людям.

Всі близькі та і сам Трамп заперечували, що він серйозно хворий. Досі невідомо, чи був Трамп вже хворий на момент проведення дебатів з Байденом 29 вересня.

Лікар колишнього президента Шон Конлі неодноразово применшував серйозність хвороби свого пацієнта. На одному з відкритих брифінгів він повідомив, що Трампу зробили комп’ютерну томографію та рентген, але результати не дають підстав для серйозного хвилювання.

Також лікар розповів, що кисень в крові Трампа не падав нижче 93. Але після публікації матеріалів у «Нью-Йорк Таймс», він зізнався, що ще в Білому Домі Дональду Трампу довелося двічі давати кисень.

Раніше сайт новин MY.UA писав про процес оголошення Трампу імпічмента.

Колишній віцепрезидент США Майк Пенс опинився без засобів для існування та житла. Читайте всі цікаві новини у світі на MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом