В Україні через хуртовину обмежили рух вантажівок у трьох областях, а в Рівненській - усього транспорту
В Україні через хуртовину обмежили рух вантажівок у трьох областях, а в Рівненській - усього транспорту

В Україні через хуртовину обмежили рух вантажівок у трьох областях, а в Рівненській - усього транспорту

В Україні через негоду обмежили рух вантажівок у трьох областях, а в Рівненській на дорогах державного значення - для всіх транспортних засобів.

Про це повідомили в ДСНС. 

Cтаном на 14:00 спостерігається місцями невеликий сніг у Дніпропетровській, Донецькій, Київській, Кіровоградській, Луганській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

За інформацією Укравтодору, проїзд на дорогах загального користування забезпечено. Щоб снігоприбиральна техніка могла працювати, діють обмеження руху великовагового та великогабаритного автотранспорту на деяких ділянках.

Так, обмежено рух вантажівок в Волинській області на трасі Т-18-02 Маюничі-Шклинь, Т-03-02 Піща-Козин (ділянка Володимир-Волинський-Павлівка) та Т-03-05 Нововолинськ-Локачі (ділянка Павлівка-Локачі). В Івано-Франківській області - на дорозі Р-24 Татарів-Камянець-Подільський (ділянка м. Коломия – м. Городенка) та Р-20 Снятин-Тязів (ділянка м. Снятин – м. Городенка).

У Вінницькій області – на трасі М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (ділянка м. Жмеринка – м. Могилів-Подільський), Т-02-03 Погребище-Турбів-Сквира (ділянка смт Турбів – м. Погребище), Т-02-12 Вінниця-Шпиків-Комаргород (ділянка смт Тиврів – смт Шпиків).

В Рівненській області у зв'язку з сильними поривами вітру та утворенням переметів на автодорогах державного значення обмежили рух усіх транспортних засобів, крім спеціалізованої техніки. Для розчистки доріг в Україні від Служби автомобільних доріг залучили понад тисячі одиниць техніки.

Нагадаємо, на День святого Валентина, 14 лютого, в Україні очікують поступове припинення опадів, послаблення вітру, але посилення морозу. 

Відео Новини України: як негода вплинула на ситуацію у Києві

Закриті школи та дитсадки, скасовані ярмарки, великовантажний транспорт не пускають до міста: західний циклон дістався Києва. За ситуацією в місті стежить ТСН. Чи проїзні дороги і чого чекати у найближчі години у столиці – у прямому включенні.

Новини України: як негода вплинула на ситуацію у Києві
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader