Понад 20 ножових поранень: у Харкові чоловік жорстоко розправився зі своєю ексспівмешканкою
Понад 20 ножових поранень: у Харкові чоловік жорстоко розправився зі своєю ексспівмешканкою

Понад 20 ножових поранень: у Харкові чоловік жорстоко розправився зі своєю ексспівмешканкою

У Харкові чоловік убив колишню кохану, завдавши їй понад 20 ножових поранень. Скривавлену жінку не встигли довезти до лікарні, і вона померла у кареті швидкої.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Харківської області.

Учора, 16 лютого, під час гасіння пожежі в одній з квартир, рятувальники виявили травмовану жінку. Постраждалу передали медикам, але вона померла дорогою до лікарні. На її тілі експерти нарахували понад 20 ножових поранень.

Слідчі відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з'ясували, що до вбивства жінки причетний її 32-річний чоловік, з яким потерпіла раніше співмешкала у будинку під Харковом.

"Рік тому вона покинула чоловіка через його постійні знущання, побиття та образи. Потерпіла рік тому зняла квартиру у Харкові та разом із дітьми переїхала до міста. Ввечері 16 лютого, коли жінка була вдома сама, зловмисник прийшов та жорстоко з нею розправився. Після скоєння злочину він підпалив квартиру", - розповіли у поліції.

Чоловіка затримали, він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Нагадаємо, що у Києві іноземець убив знайому, підпалив квартируі вистрибнув з вікна. Зловмиснику оголошено про підозру. 

Відео Убивство бізнесмена: у Львівській області до смерті закатували 61-річного чоловіка

Жорстоке вбивство у Львівській області. У селищі Брюховичі до смерті закатували 61-річного бізнесмена. Його дружина врятувалася. Мечислав Жеребецький був засновником фірми з нерухомості. Які версії вбивства розглядають слідчі – у сюжеті.

Убивство бізнесмена: у Львівській області до смерті закатували 61-річного чоловіка
ТСН. 19:30
  • Facebook 4
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader