Тельцям здасться, що вони оточені ворогами, а Терези можуть відчути себе непотрібними: гороскоп на 18 лютого
Тельцям здасться, що вони оточені ворогами, а Терези можуть відчути себе непотрібними: гороскоп на 18 лютого

Тельцям здасться, що вони оточені ворогами, а Терези можуть відчути себе непотрібними: гороскоп на 18 лютого

Слідуючи підказкам астрологів, можна визначити, яким буде день: складним або повним приємних сюрпризів.

Розповідаємо, що вас чекає 18 лютого згідно з гороскопом.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 18 лютого

Овен

Овни повинні підготуватися до мозкового штурму. Тільки так вам вдасться знайти вирішення важливих питань. Для подолання труднощів варто подумати про зміну тактики поведінки. Не сумнівайтеся в собі - вашої енергії вистачить на всі завдання. Проте вік живи - вік учись, так що подумайте про те, щоб записатися на курси.

Телець

Не здавайтеся, навіть якщо вам здається, що навколо - одні вороги. День буде складним, але у вас є всі шанси перемогти в нерівній боротьбі з обставинами. Але нехай тріумф не стане приводом для гордощів, інакше можуть виникнути проблеми в особистому житті. Вам можуть призначити побачення, прислухайтеся до серця та прийміть пропозицію про зустріч.

Близнюки

День можна назвати марним, але багатогранним в робочому плані. Ваші недоліки не дають реалізувати безліч проектів. Ви хапаєтеся то за одну, то за іншу справу і не можете досягти результату. Варто також більш серйозно підходити до фінансового питання і не тринькати гроші. Економити не варто тільки на подарунках другій половинці.

Рак

В цей день не уникнути серйозних переговорів і важливих зустрічей. Одягніться розкішно і стильно, навіть якщо не є керівником. Без проблем вирішаться всі робочі моменти, пов'язані з технікою та комп'ютерами. Вам будуть дивуватися через легкість, з якою ви будете справлятися з завданнями. У вечірній час вам варто усамітнитися.

Лев

Не дозволяйте негативним думкам загнати вас в депресію. Якщо буде такий вибір, віддайте перевагу замість розумової діяльності фізичній роботі. З причини якогось несподіваного дзвінка може бути перервана важлива розмова. Вам залишається змиритися з такою ситуацією.

Діва

У цей день доведеться покинути зону комфорту, як би ви того не уникали. Вдалий час, щоб змінити робоче місце, знайти додаткове джерело грошей і провести важливі зустрічі. Якщо вам запропонують відрядження за кордон, - погоджуйтеся, не роздумуючи.

Терези

У цей день ви можете відчути себе непотрібним. Повірте - це не так, вам варто по-іншому поглянути на ситуацію. Може виникнути проблема з зарахуванням грошей. Вам варто попросити про допомогу, інакше ви так і не повернете кошти, які по праву ваші.

Скорпіон

В цей день всі ваші думки буду про довгоочікувану відпустку, але вам варто спуститися на землю і згадати, що для поїздки поки недостатньо грошей. Сконцентруйтеся на роботі і тоді ви зможете насолодитися відпочинком по-повній. Колеги будуть чекати від вас аргументів, а не тільки фактів. Якщо виникнуть розбіжності щодо важливого проекту, вам варто продемонструвати впевненість і мудрість.

Стрілець

День буде успішним, але тільки в тому випадку, якщо ви не дозволите собі пхати носа в чужі справи і займетеся тим, що вас стосується. Ймовірно, ваші плани будуть несподівано змінені. В особистому житті варто проявити ініціативу, а не пускати все на самоплив.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Viber! Читайте нас в Telegram!

Козеріг

У вас можуть виникнути розбіжності з людьми, про яких ви завжди думали, як про добрих і підтримуючих вас. І справа не тільки у вашій імпульсивності. Не варто переконувати у своїй правоті у цей день. Якщо всі справи детально планувати, бізнесменам вдасться успішно перемогти всі перешкоди. Головне - уникати занадто великих внесків.

Водолій

День, коли не варто уникати труднощів. Якщо ж ви все таки будете так робити, то чекайте їх повернення незабаром і в ще більшій кількості. У фінансових питаннях все відносно стабільно, але вам так не здається. Якщо почнете думати про зміну місця роботи, варто згадати про пропозиції, від яких ви раніше відмовилися. У вечірній час можете піти на романтичну зустріч.

Риби

В цей день є всі шанси здійснити бажане. Але подумайте, чи правда це вам потрібно. Адже за цей час відбулися зміни і в ситуації, і у вашому настрої. У роботі треба мобілізувати всі сили для просування вперед. Також вам варто проявити щирість у стосунках з близькими.

Раніше MY.UA повідомляв, що чекає всіх зодіакальних представників 17 лютого.

Приєднуйтесь до нас у Twitter і читайте найсвіжіші новини!

Слідкуйте за новинною стрічкою в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом