2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк в одній сіточці показала чоловікам характер
Ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк в одній сіточці показала чоловікам характер

Ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк в одній сіточці показала чоловікам характер

Одна з найвідоміших українських фотографів Соня Плакидюк, котра зняла на камеру майже всіх зірок українського шоу-бізнесу та співпрацює з найвідомішими глянцями, сама вирішила стати моделлю.

Нещодавно Соня Плакидюк відсвяткувала свій 32-й день народження. Вона кардинально змінила свій імідж та не звертає уваги на численних хейтерів.  Дівчина, котра завжди була по іншу сторону камери стала моделлю для фотосесії  Дмитра Комісаренка «Поезія її фантазій».

В серії світлин фотограф у чорно-білих знімках передав всю спокусливість та красу тіла Плакидюк. Дівчину оточували оголені чоловіки, але це не виглядало вульгарно.

Соня на своїй сторінці в Інстаграм пожартувала, що це чергове фото на американську візу. Зірковий фотограф, яка славиться найбільш іронічними висловлюваннями на проекті «Супермодель по-українськи», явно натякала на те, що з нею в кадрі майже на колінах сидить оголений темношкірий хлопець, якого вона владно обіймає рукою.

Фото Плакидюк могла б назвати «Середньовіччя, що страждає з затрудненим носовим диханням», але всі її прихильники знають, що вона відмовилася від пафосних назв ще з 17 років.

Роботи Комісаренка Соні Плакидюк явно подобаються, а самого фотографа вона називає маестро.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Яскраві образи та зміна стилю

Соня Плакидюк завжди приміряє на себе нестандартні образи та не боїться виглядати не в форматі.

Фешн-фотограф дуже чітко усвідомлює свою «фактуру» і те, що дійсно може виглядати на ній цікаво, на людині з більш стандартною зовнішністю буде виглядати дивно.

Дівчина пояснила, що в неї мультяшна зовнішність та їй личать всілякі костюми та рольові ігри: покоївки, медсестри і таке інше.

Плакидюк чудово знає, як декорувати себе, а що подумають інші її зовсім не хвилює. Для неї важливо тільки, що про неї думає вона сама.

Фотографує Соня з 14 років. В підлітковому віці вона любила малювати, її мама прекрасно малює. Оскільки дівчина, за її ж словами, дуже лінива і хоче швидкого результату – вона обрала фото мистецтво, бо там швидше створити шедевр, ніж в малюванні.

Соня Плакидюк раніше була відома своїми екстравагантними окулярами та капелюшками. Справа в тому, що у фотографа дуже поганий зір - в лінзах вона нічого не бачила, тож доводилося носити окуляри. Потім Соня зважилася на лазерну корекцію зору і тепер змогла відмовитися від цього аксесуару. Але любов до капелюшків повністю не зникла.

Слідкуйте за нами, де Вам зручно: наш Telegram та Viber!

Фотосесії в стилі НЮ

Соня Плакидюк багатьох відомих жінок фотографувала оголеними. Вона говорить, що в неї така карма, що перед нею всі спокійно роздягаються.

Взагалі на майданчиках, де працює Соня завжди спокійна розслаблена атмосфера. Соня багато говорить з моделями, постійно підтримує їх, але при цьому тримає все під контролем.

Плакидюк вважається майстром виставлення світла – взнаки дається її математична освіта. Вона вміє так виставити світло, що вже після першого кадру здається наче фото пройшло обробку у програмі фотошоп.

Секрет гарного фото, за словами майстрині, це знімати люблячими очима. Вона завжди дивиться на модель, як на прекрасну істоту, тому кадри виходять природними та ефектними.

Ціль Плакидюк – показати людину красивою, навіть без одягу. Так як людина бачить себе в кадрі гарною, бачення прекрасного в них співпадає і люди розслабляються.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Плакидюк приміряла костюм Єви в честь свого дня народження та отримала чимало вітань.

Сама Соня Плакидюк має традицію вітати своїх знайомих та друзів в соціальних мережах з допомогою своїх фото. Читайте ще більше новин про життя відомих людей на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом