19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Син депутата від «Слуги народу» Юрія Арістова попався на зраді: «Матінка Росія міць»
Син депутата від «Слуги народу» Юрія Арістова попався на зраді: «Матінка Росія міць»

Син депутата від «Слуги народу» Юрія Арістова попався на зраді: «Матінка Росія міць»

Артем Арістов оприлюднив фото на фоні Собору Василія Блаженного. Саме ця локація зазвичай у всіх асоціюється з Росією.

Син українського парламентаря Юрія Арістова Артем не постидався оприлюднити в мережі фото з геолокацією «Красная площадь Москва».

Хлопець стоїть з оголеним торсом на фоні відомого Собора Василія Блаженного та дивиться вдалечінь. Таке фото він підписав словами: «Я слідую за Москвою».

Такий вчинок викликав хвилю обурення в Україні. Артема Арістова іронічно назвали «справжнім патріотом», яких багато в Україні.

Палива до вогню додали ще й коментарі про "міць матінки Росії" під постом.

Написали також, що багато політиків вже давно привилися російським «Спутником V», а продовжуть «рвати на вкритих волоссям грудях вишиванку» та з піною навколо рота доводити, що Росія агресор.

Пригадали також, що син Порошенка товаришує з усім російським бомондом і не приховує цього.

В коментарях написали:

«Порожнеча в голові, що в сина, що в тата!»,
«Йому можна, а народу ні»,
«Таких треба гнати з країни разом з їхніми нащадками» та подібне.

Водний скандал

Справа в тому, що Юрій Арістов, котрий займає посаду голови бюджетного комітету Верховної Ради, виступив з ініціативою продавати воду в Крим.

Таку думку політик висловив під час бесіди з журналістами «Радіо Свобода». Нардеп вважає, що такий бізнес зміг би приносити до українського бюджету непоганий прибуток.

Він привів як приклад Ізраїль, влада якого продає воду в практично воюючу з ними країну та заробляє на цьому гроші.

Під час бесіди Арістов зазначив, що в Раді обговорювали питання торгівлі водою з Росією. На питання журналістів, що має на увазі депутат він пояснив, що говорили про Крим. Але потім швидко виправився, вказавши, що Крим – це беззаперечно Україна.

На такі висловлювання Арістова відреагували навіть в Росії. Депутат Держдуми від Криму Михайло Шеремет наголосив, що відновлення Києвом подачі води з Дніпра на Кримський півострів стало б тестом на політичну зрілість України.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Чим займається син Арістова

Артем Арістов активно займається паркуром та подорожує світом. З його сторінки в Інстаграмі видно, що він відвідав чимало країн.

Хлопець викладає відео різних трюків та часто постить контент з високих будівель, які так люблять паркуристи.

В особистій інформації все ж вказано, що він проживає в Києві. Хоча, на думку багатьох, зі статками родини він може дозволити собі жити будь де.

Знайшлися і ті, хто виправдав фото хлопця на фоні Красної площі. Вони наголосили, що Артем є фанатом легендарного гурту «Scorpions», у якого є пісня під назвою «Wind of change».

Саме з неї хлопець написав цитату до посту, тільки переклав російською мовою. Оскільки в пісні згадується Москва, Артем підібрав тематичне фото, яке взагалі дуже схоже на роботу з фотошопу.

Раніше сайт новин MY.UA писав, що Твіттер визнав офіційним акаунт МЗС РФ в Криму.

В шкільних підручниках з історії написали, що Росія заснувала цілий ряд українських міст. Читайте більше суспільних новин на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та дізнавайтесь всі новини України та світу!

Приєднуйтесь до нас в Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом