Помер зірка радянських фільмів "Іронія долі" і "Службовий роман" Андрій Мягков
Помер зірка радянських фільмів "Іронія долі" і "Службовий роман" Андрій Мягков

Помер зірка радянських фільмів "Іронія долі" і "Службовий роман" Андрій Мягков

Трагічна новина про смерть народного артиста РРФСР Андрія Мягкова зі швидкістю світла поширюється в засобах масової інформації.

Відомий актор помер у віці 82-х років, як повідомили в МХТ ім. Чехова в четвер, 18-го лютого.

Обставини смерті Андрія Мягкова

Про причини і обставини смерті актора поки що відомо мало. Ці дані уточнюються. Також поки не призначені ні дата, ні місце похорону видатного артиста, найбільш відомого за фільмом "Іронія долі".

Всі новини України і світу, новини світу кіно - в нашому Telegram!

Стрічка новин - у нашому Telegram!

Кілька фактів з життя актора Андрія Мягкова

Андрій Мягков - уродженець міста Ленінграда. Тут він народився 8-го липня 1938-го року. У 1960-х роках завершив навчання в Школі-студії МХАТ і влаштувався на роботу в театр "Современник".

Вперше на екранах телевізорів актора Мягкова побачили в 1965-му, коли він виконував головну роль в комедійній кінокартині Елема Климова "Пригоди зубного лікаря" з відомою актрисою Алісою Фрейндліх.

Однак найбільшу популярність акторові принесли головні ролі у кінофільмах режисера Ельдара Рязанова: "Іронія долі, або З легким паром!" і "Службовий роман".

Крім цих двох легендарних фільмів, Мягков грав ще в таких фільмах Рязанова, як "Гараж" і "Жорстокий романс".

Також фільмографію Андрія Мягкова доповнили ролі у фільмі "Дні Турбіних", "На Дерибасівській гарна погода, або На Брайтон-Біч знову йдуть дощі", "Післямова", "Надія" і "Срібні сурми".

Званням народного артиста РРФСР актора нагородили у 1986-му році, а в травні 2019-го він був відзначений орденом "За заслуги перед Вітчизною" III ступеня.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що натовпи прихильників провели в останню путь відомого актора, який помер від Covid-19.

Також портал MY.UA писав, що стало відомо про раптову смерть Посла України в Китайській Народній Республіці (КНР Сергія Камишева.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter і читайте нас у Flipboard!

Источник материала
Поделиться сюжетом