Лоліта після гучного розлучення з п'ятим чоловіком поринула у нові сімейні стосунки
Лоліта після гучного розлучення з п'ятим чоловіком поринула у нові сімейні стосунки

Лоліта після гучного розлучення з п'ятим чоловіком поринула у нові сімейні стосунки

Російська співачка Лоліта після гучного розлучення з п'ятим чоловіком Дмитром Івановим знайшла втіху у нових стосунках.

Так, 57-річна знаменитість щаслива з чоловіком на ім’я Роман. За словами виконавиці, її новий коханий - людина непублічна і займається бізнесом. При цьому він дуже поважає її бажання працювати та пишається усіма її проєктами. Про це зірка розповіла в інтерв'ю "Дни.ру".

У мене сімейні стосунки. Але цього разу ми вирішили обійтися без традиційного РАЦСу, де я вже встигла побувати не один раз. Крім того, в моєму житті були весільні церемонії на Сейшелах, розпис в Лас-Вегасі, в тій самій каплиці, де вінчався Елвіс Преслі, навіть весілля по каббалістичному обряду було! А нових церемоній ще не придумали, так що ми вирішили голову цим не забивати
розповіла артистка

Лоліта також поділилася, що її бойфренд вже також був у шлюбі. Пара вирішила не купувати традиційні обручки, а обмінятися спеціальними амулетами. За сімейним обідом закохані оголосили, що тепер їх можна називати чоловіком і дружиною.

Одразу хочу попередити: не буде обкладинок журналів, знімань на ТБ і пишних весіль.
заявила артистка

Зауважимо, Лоліта Мілявська 5 разів була заміжня. Так, першим чоловіком став однокурсник Олександр Бєляєв, потім співачка заради московської прописки фіктивно вийшла заміж за бізнесмена Віталія Мілявського. Третім чоловіком зірки став артист Олександр Цекало. Згодом виконавиця вийшла заміж за бізнесмена Олександра Зарубіна, а її п'ятим чоловіком став тренер з гри в сквош Дмитро Іванов. Останнє розлучення обернувся великим скандалом – знаменитість заявила, що Дмитро обманював її заради власної вигоди.

facebook.com/LolitaMilyavskaya
Лоліта та Дмитро Іванов

Нагадаємо, не так давно Лоліта відверто розповіла про свій сексуальний досвід. Зірка припускає, що мала близько 100 партнерів.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом