З'явилося відео, як Уруський крокує поруч з Кадировим на церемонії відкриття виставки в Абу-Дабі
З'явилося відео, як Уруський крокує поруч з Кадировим на церемонії відкриття виставки в Абу-Дабі

З'явилося відео, як Уруський крокує поруч з Кадировим на церемонії відкриття виставки в Абу-Дабі

У Мережі з'явилося відео з з церемонії відкриття міжнародної військово-технічної виставки IDEX 2021 Абу-Дабі, під час якої віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський і лідер Чечні Рамзан Кадиров крокували поряд.

Факт їхнього перебування поряд спантеличив прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, який почав вимагати термінових пояснень. Втім, як пояснив сам Уруський, їх як очільників офіційної делегації розмістили під час ходу на церемонії в алфавітному порядку відповідно до протоколу держави-організатора.

На відео можна помітити, що під час ходи Уруський крокує поруч з Кадировим попереду колони серед безлічі інших учасників виставки.

pic.twitter.com/YDd6t4llzp

— Інна Щер (@shcherbininainn) February 22, 2021

Крім цього, фрагмент відео з ходи на церемонії вчора, 21 лютого, поширив офіційний Instagram-акаунт урядової пресслужби Абу-Дабі. На ролику Уруський крокує поряд із Кадировим від 36-ї секунди.

Зазначимо, на жодному з відео не було зафіксовано, щоб Уруський і Кадиров контактували між собою.

Нагадаємо, вранці, 22 лютого, прем'єр-міністр Денис Шмигаль опублікував світлину, на якій йдуть поруч віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський і голова Чечні Рамзан Кадиров. Очільник українського уряду заявив, що чекає на пояснення. 

Згодом Уруський пояснив, що його поставили йти в одному ряді з Кадировим як очільників офіційної делегації розмістили в алфавітному порядку відповідно до протоколу держави-організатора. Віцепрем'єр "не вважає можливим "шарахатися"від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи, таким чином, невпевнену поведінку та слабкість української сторони". 

Автор:
Лінда Хурані
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader