"Я цю людину вперше в житті бачу": Уруський заявив, що опинився поряд з Кадировим абсолютно випадково
"Я цю людину вперше в житті бачу": Уруський заявив, що опинився поряд з Кадировим абсолютно випадково

"Я цю людину вперше в житті бачу": Уруський заявив, що опинився поряд з Кадировим абсолютно випадково

Віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський розповів, що опинився в одній шерензі з лідером Чечні Рамзаном Кадировим на виставці зброї в Абу-Дабі абсолютно випадково. До того ж, контактів з Кадировим він не мав і бачив його вперше.

Про це Уруський сказав в коментарі кореспонденту ТСН

"Власне на відео, яке було розповсюджено ЗМІ, показано відкриття міжнародної виставки в Абу-Дабі, де я як керівник делегації був присутній. Зокрема я мав офіційне запрошення від керівної родини ОАЕ. І протокольні заходи, які відбувалися на честь відкриття, були визначені протоколом ОАЕ родини шейха. Згідно з алфавітними даними, ми опинилися поруч з делегацією РФ, яку очолювала небезвідома людина. Тому жодних контактів і перемовин з керівництвом російської делегації не було і не планувалося. Це виключно протокольний захід, на який, до речі, наше посольство звернуло увагу, щоб у майбутньому такі речі не повторювалися", - сказав Уруський. 

На запитання журналіста, чи був цей факт випадковістю, віцепрем'єр відповів схвально: 

"Абсолютна випадковість, звичайно. Я цю людину вперше в житті бачу і контактів з нею не мав, зі зрозумілих причин... Я демонстрував що жодної уваги цій персоні я не приділяю. а з іншого боку, ми гідно представили Україну, бо серед найпочетніших гостей, які перебували у першій шерензі, була і наша держава". 

Нагадаємо, вранці, 22 лютого, прем'єр-міністр Денис Шмигаль опублікував світлину, на якій йдуть поруч віцепрем'єр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський і голова Чечні Рамзан Кадиров. Очільник українського уряду заявив, що чекає на пояснення. 

Згодом Уруський пояснив, що його поставили йти в одному ряді з Кадировим як очільників офіційної делегації розмістили в алфавітному порядку відповідно до протоколу держави-організатора. Віцепрем'єр "не вважає можливим "шарахатися" від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи, таким чином, невпевнену поведінку та слабкість української сторони".

Відео Новини України: як віцепрем’єр Уруський прокоментував скандальне фото з Кадировим

Скандал на Міжнародній виставці озброєння в Об’єднаних Арабських Еміратах. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль опублікував у своєму фейсбуці світлину, на якій віцепрем’єр Олег Уруський йде ходою поруч із очільником Чечні Рамзаном Кадировим, і попросив пояснення. Деталі – в прямому включенні.  

Новини України: як віцепрем’єр Уруський прокоментував скандальне фото з Кадировим
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader